Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 4. forduló

Debreceni VSC-DLA U19 - Diósgyőri VTK U19 1-0 (0-0)

Debrecen-Pallag, 50 néző. Játékvezető: Lipcsei Márk (Fehér Ádám, Bodolai Milán).
Debreceni VSC-DLA U19: Csernely M. - R. Soroka, Vaskó A., Horváth-Gaudi A., Kovács M., Székelyhidi S., I. Stavnichuk, Bökönyi M., Pinczés K., D. Lyskov, Tóth B. Vezetőedző: Kerekes Zsombor. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Bodnár B., Ferencsik S., Briz Cs., Sipos Zs., Paizs J., Sebestyén Á., Temesvári M., Kiss P., Major M., Szőke Á. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: Sipos Zs. helyett Macsó M. a 17., Temesvári M. helyett Pikó M. a 17., Székelyhidi S. helyett D. Blahodarnyi a 65., I. Stavichuk helyett Janczkó B. a 65., Paizs J. helyett Kühl O. a 70. Horváth-Gaudi A. helyett Harsányi B. a 80., D. Lyskov helyett Arany G. a 90. percben. 
Sárga lap: Tóth B. a 15., Vaskó A., az 53., Csernely M. az 55., Kovács M. a 63., Jaczkó B. a 90. percben. 
Gólszerző: Jaczkó B. (1-0) a 90. percben. 

Kerekes Zsombor: - Ezen a mérkőzésen is jól játszottunk, sok lehetőségünk volt gólszerzésre, de az ellenfél kapusa nagyon jó napot fogott ki! A védekezésünkben voltak kisebb bizonytalanságok, de szerencsénkre, a mi kapusunk is hozzá tudott tenni a győzelemhez! A cserék jól szálltak be a játékba, és ennek meg is lett az eredménye!

Zsivoczky Gyula: - Az első negyedórában elveszítettük két kulcsjátékosunkat. Az egyiknek eltörték a sípcsontját, a másiknak alátört  a karja, mindkettőjükhöz mentőt kellett hívni. Még a sárga lap sem villant. A fordulás után a Debrecen kapusa a tizenhatoson kívül kézzel védett egy sárgáért, és volt egy kezezés is a büntetőterületén belül. A mérkőzésen egyébként a Debrecen dominált, de kiegyenlített játék folyt a pályán. A hazaiak több helyzetet alakítottak ki, ám mezőnyben nagyon nagy munkát végeztek a játékosok. Megérdemeltük volna az egy pontot, az utolsó percben viszont egy beadás után elkerülhető gólt kaptunk. Az akarat szempontjából mindenkivel elégedett vagyok, gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz, a Debrecennek pedig a győzelemhez. Az U19-es korosztályban már lényeges a sikerélmény, de nem minden áron. A DVTK-nál soha nem az eredménykényszer fog dominálni, hanem a játékosok egyéni fejlődése. Nekünk az a fontos, hogy eljuttassuk őket a felnőtt profi futballba.