Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 14. forduló

Ferencvárosi TC U15 - Diósgyőri VTK U15 3-0 (1-0)

Budapest, Népliget, 50 néző. Játékvezető: Mákos Dániel Attila (Ferencz-Török Tímea Katalin, Szuhodovszky István).
Ferencvárosi TC U15: Gulyka Zs. - Fekete D., Pesti V., Garai B., Juhász P., O. Aratiunov, Bokros B., Mucsi M., Bácsovics O., Császár L., Czinege Zs. Vezetőedző: Ódor Zoltán. 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., M. Zserebeckij, Y. Vakuliak, Zsilvölgyi Cs., Meggyesfalvi B., Juhos Á., Vinga Z., Szita I., Filkóházi Á., Gulácsi M. Vezetőedző: Kovács Ádám. 

Csere: Meggyesfalvi B. helyett helyett Kristóf Z. a 41., O. Aratiunov helyett Jónás Á. az 53., Juhász P. helyett Pacsó M. a 60., Zsilvölgyi Cs. helyett Berta Cs. a 60., Juhos Á. helyett Bári Z. a 60., Bokros B. helyett Lengyel Sz. a 64., Császár L. helyett Palásti D. a 64., Czinege Zs. helyett Babos B. a 64., Vinga Z. helyett Kapusi Zs. a 66. percben. 
Sárga lap: Juhos Á. a 34., Garab B. az 59. percben. 
Gólszerző: Czinege Zs. (1-0) a 9., Császár L. (2-0) a 47., Pacsó M. (3-0) a 72. percben. 

Ódor Zoltán: - Gratulálok a Diósgyőrnek!  Nagyon kulturált futballt játszottak. Mindkét csapat az alapelveik mentén tanítja a gyerekeit és a filozófia szerinti felfogásban játszották ezt a mérkőzést is. Magas presszing volt mind a két oldalon, így a felek tudták gyakorolni a labdakihozatalt, a játékszervezést egy nagyszerű találkozón. A helyzeteinket jobban használtuk ki, mint a vendégek és megérdemelt ezért megérdemelten nyertünk háromgólos különbséggel. 

Kovács Ádám: - A mérkőzés első félideje teljesen rendben volt, kiegyenlített játékot hozott. Mindkét csapat törekedett a labdakihozatalokra, játéképítésre és támadó zonas labdaszerzésra, ami a gyerekek fejlődését szolgálja. A második játékrészben a Ferencváros abszolút fölénk kerekedett, így megérdemelt győzelmet aratott. Az eredménynek nem, de annak viszont nagyon örülünk, hogy az U14-es csapatban két fiatal is játékperceket kapott és jó teljesítményt nyújtott, ami Takács Péter kollégámnak és stábjának a remek munkáját bizonyítja.