Országos Leány U19-es Bajnokság, 19. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - Ferencvárosi TC LU19 0-3 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Fotiu Pavlosz, Ivancsó Dominik, Skarupa Tamás János. 
Diósgyőri VTK LU19: Varga E. - Kemenyiczki L., Horváth L., Garabecz V., Katona F., Havasi B., Papp S., Kiss D., Magyar H., Veres V., Zahár F. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
Ferencvárosi TC LU19: Horváth K. - Kovács L., Fehértói D., Ranyhóczki V., Horváth Z., Bozsik L., Vincze B., Schmidt V., Madarász L., Nyiri L., Skultéty T. Vezetőedző: Dell’elce Marco.

Csere: Ranyhóczki V. helyett Czingege E. a 36., Veres V. helyett A. Myhal a 46., Horváth K. helyett Gergely L., Kovács L. helyett Turza M. az 57., Nyiri L. helyett Hevesi J. a 71., Skultéty T. helyett Orosz E. a 71., Varga E. helyett Bényei B. a 72., Kemenyiczki L. helyett Vadász V. a 72. percben. 
Gólszerző: Czinege E. (0-1) a 60., Czinege E. (0-2) a 68., Turza M. (0-3) a 81. percben. 

Bánföldi Zoltán: - Hatvan percig partiban voltunk jó képességű ellenfelünkkel,  de ezután sajnos elfáradtunk, és nem tudtam  megfelelően frissíteni a csapaton. A hibáinkat pedig jól kihasználta ellenfelünk. Ennek ellenére voltak jó egyéni teljesítmények. A Ferencvárosnak gratulálunk, és további sok sikert kívánunk.

Marco Dell'elce: - Az első perctől kezdve jó hozzáállással játszottunk, a Fradi-mentalitásnak megfelelően. Csak a gól hiányzott a játékunkból, picit higgadtabbnak kellett volna lennünk a befejezéseknél. Később viszont ez is megszületett, góllá érett az addigi játékunk, és az a nyomás, ami a diósgyőri csapatra helyeztünk. Gratulálunk a lányoknak, ez a futball.