Simple Női Liga 15. forduló

2023. március 24., péntek
15:00 Diósgyőri VTK - Kelen SC

Vezetőedzői várakozás

Bém Gábor: - Remélem a gyönyörű stadion hangulata feldobja a lányokat a hétvégi mérkőzésen. Tiszteljük az ellenfelet, de szeretnénk kézben tartani a mérkőzést. A kapu előtti koncentráció és a pontos végjáték fog dönteni.

Jegyinfó

Az előző évek gyakorlatának megfelelően a DVTK Stadionban rendezett női mérkőzéseket a DVTK labdarúgó bérletesei ingyenesen tekinthetik meg, a klub ezzel is szeretné meghálálni a hűségüket. 6 éves kor alatt is ingyenes a belépés, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. 

 A szurkolók számára a Csáki-szektor (a korábbi M és N szektorok) áll rendelkezésre.

A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók. Az online vásárolt jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

A mérkőzés napján 12 órakor nyit ki a DVTK Stadion jegypénztára.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Helyszín

A találkozót Diósgyőrben, a DVTK Stadionban játsszák a csapatok. (3533 Miskolc, Andrássy út 61.)

A Simple Női Liga 15. fordulójának programja

2023. március 24., péntek
15:00 Diósgyőri VTK - Kelen SC

2023. március 25., szombat
14:00 ETO FC Győ r- MOL Fehérvár FC 
14:00 Ferencvárosi TC - Szekszárdi WFC
15:00 Kész-St. Mihály-Szeged - MTK Budapest

2023. március 26., vasárnap
15:45 Puskás Akadámia FC - Haladás Viktória FC (Tv.: M4 Sport)
16:00 Astra-Activtek HFC-Üllő - Újpest FC