Országos U17-es Bajnokság, 
B csoport, 5. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Debreceni VSC-DLA U17 0-2 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Kocsis József (Király Zoltán, Juhász Sámuel).
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Deményi Z., Kiss L., Homenszki R., V. Khomenko, Kuznyecov D., Lichy K., N. Kovalenko, Á. Nikolas, B. Furdetskyi, Paksai R. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Debreceni VSC-DLA U17: Engedi M. - Szilágyi T., Hornyák Cs., Komlósi Á., Butor L., Ludmány I., A. Akbari, Egri I., Tercza G., T. Butenko, Kiss H. Vezetőedző: Szabó Balázs. 

Csere: Szilágyi T. helyett Török A. a 46., T. Butenko helyett Szilágyi D. a 46., Á. Nikolas helyett Tóth Zs. a 46., B. Furdetskyi helyett Bacsa B. az 55., Kuznyecov D. helyett Sáreczki Sz. a 60., A. Akbari helyett Forgó M. a 60., Egri I. helyett Kohut M. a 60., Kiss L. helyett Bodnár B. a 66., N. Kovalenko helyett Bánk A. a 66., Ludmány I. helyett Rácz I. a 86. percben. 
Sárga lap: Szilágyi D. a 79., Ludmány I. a 87. percben. 
Gólszerző: Ludmány I. (0-1) a 14., Komlósi A. (0-2) a 89. percben. 

Miskei Attila: - A hozzáállással és az akarattal maximálisan elégedett voltam. A játéképítés, az alapelvek használata rendben volt, viszont a befejezéseknél nem hoztunk jó döntéseket. Sajnálom, hogy a nagy mezőnyfölényünket nem tudtuk gólra váltani.

Szabó Balázs: - Jobban kezdtük a mérkőzést, mint a hazai csapat, és sikerült a vezetést is megszerezni. A gólunk után viszont erőre kapott a DVTK, és átvette a játék irányítását. Ekkor már kontrára játszottunk, amiből voltak lehetőségeink, de az utolsó passzokba rendre belehibáztunk. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a küzdeni tudáshoz, mert nem a legszebb játékkal nyertünk meg ezt a találkozót. További sok sikert a hazaiaknak.