Tippmix Női NB I. A-csoport 22. forduló

2023. március 25.,szombat (Budapest, Ludovika Arána)
18:00 Ludovika Csata - DVTK HUN-Therm

Az ellenfélről készült összeállításunk ebben a cikkben érhető el.

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: A Magyar Kupát követő kéthetes bajnoki szünetben volt lehetőségünk foglalkozni olyan dolgokkal, amire az Euroligás menetelés mellett nem jutott idő. Pár napos pihenőt is beiktattunk, hogy mentálisan és fizikálisan is legyenek tartalékaink a rájátszásra. Sajnos Monika Grigalauskyte kupadöntőn elszenvedett sérülése komolynak bizonyult, meg kellett műteni a térdét, számára a szezon véget ért.
Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a bajnoki második hely múlhat, ami nem csak a mi kezünkben van, a Szekszárd-Győr mérkőzés számunkra kedvező alakulása is kell hozzá. A Csata ellen egy dolgunk van,  a hosszú szünetet követően vissza kell találnunk a saját ritmusunkhoz és mindent meg kell tennünk a győzelemért.

Mérkőzés információk

Helyszín

Ludovika Aréna
1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 23-25.

Közvetítés

A találkozót a mindigTV GO felületén élőben lehet majd követni.

Belépés

A Ludovika Csata közleménye szerint a mérkőzésre a belépés ingyenes!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat, valamint azok szurkolóinak szidalmazásától, és semmilyen esetben se használjanak pirotechnikai eszközöket!