Már a nyitónap is kiválóan kezdődött a piros-fehérek díjugratóinak Szilvásváradon a fedettpályás ob-n, ugyanis mindhárom színű éremből begyűjtöttek egyet-egyet. Előbb Kelemen Blanka állhatott fel a dobogó alsó fokára az ifjúságiaknál 125 cm-en, majd Kisgergely Kata és Lukács Loren gyűjtötte be az első és második helyet a fiatal lovasok 130 cm-es elődöntőjében.

Másnap Nagy-Eszlári Stella kétszer is az első hatban zárt a nyílt versenyekben, egyszer dobogóra állva, míg a korosztályos versenyek további diósgyőri dobogókkal folytatódtak Lukács Loren révén, aki a 135 cm-es középdöntőben lett ismét ezüstérmes, míg Kisgergely Kata az ötödik helyen zárt.

A vasárnapi zárónapon következhettek a finálék, ahol előbb Kelemen Blanka lett negyedik éppen lemaradva az éremről az ifjúságiaknál, majd Edward Z nyergében Lukács Loren újabb DVTK-s győzelmet aratott, akit Bizar VDL-el Kisgergely Kata követett a fiatal lovasok végelszámolásánál.

A múltheti Szuhai Rodrigo által aratott felnőtt döntőbeli győzelem után, így újabb piros-fehér arannyal zárult az aktuális országos hazai díjugrató verseny.

Szilvásvárad Fed. DÖNTŐ Utánpótlás-Amatőr*

Péntek

Ifjúsági ELŐDÖNTŐ 125 cm

Kelemen Blanka 3. hely

Fiatal lovas ELŐDÖNTŐ 130 cm

Kisgergely Kata 1. hely

Lukács Loren 2. hely

Szombat

105cm nyitott

Nagy-Eszlári Stella 5. hely

110cm nyitott

Nagy-Eszlári Stella 2. hely

110cm nyitott I. osztályú

Ifj. Szuhai Gyula 1. hely

Fiatal lovas KÖZÉPDÖNTŐ 135 cm

Lukács Loren 2. hely

Kisgergely Kata 5. hely

Vasárnap

115cm nyitott

Kamerman Mona 4. hely

Ifjúsági DÖNTŐ 130 cm

Kelemen Blanka 4. hely

Fiatal lovas DÖNTŐ 135 cm

Lukács Loren 1. hely

Kisgergely Kata 2. hely

­­*első hatban zárt eredmények

Fotók: Császár Fotó