NB III., Keleti csoport, 28. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Tiszaújváros, 300 néző. Játékvezető: Szabó Péter (Deme Rajmund, Zahorecz Roland).
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herczeg P. - Nagy G., Lehóczki B., Gelsi L., Vitelki B., Tóth S., Géringer L., Varjas L., Nagy D., Boros G., Valkay R. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ferencsik B., Ivánka P., Mrva P. - Balázs P., Bencsík D., Radics M. - Fülöp L., Fercsák R., Hetyei Sz. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Fekete V. helyett Y. Leschhynskyi a 46., Bencsík D. helyett Oláh B. a 65., Benkő P. helyett Demeter M. a 68., Géringer L. helyett Tóth B. a 73., Vitelki B. helyett Molnár M. a 79., Nagy D. helyett Páll Zs. a 79., Balázs P. helyett Hetyei Sz. a 82., Boros G. helyett Erős T. a 84. percben. 
Sárga lap: Valkay R. a 46., Illés B. a 88. percben. 
Gólszerző: Tóth B. (1-0) a 77., Molnár M. (2-0) a 84. percben. 

Kulcspillanatok

76. perc: Egy hosszú felívelés Tóth Boriszt találta meg, aki átvette, majd Bánhegyi mellett a hálóba továbbított, 1-0.

83. perc: Bánhegyi egy hazaadásba rosszul ért bele, a labda így Molnár Máté elé kerül, aki az üres kapuba passzolt, 2-0. 

Vezetőedzői értékelés

Vitelki Zoltán: - Egy kulturáltan és tetszetősen futballozó ellenfelet sikerült legyőznünk egy roppant nehéz mérkőzésen. Fontos volt, hogy valamilyen szinten frissen tartsuk a játékosokat. Az első félidőben tompák voltunk, nem tudtunk dominálni, labdát tartani. A második játékrész már kiegyenlítettebb volt, és jó ütemben rúgtuk a gólokat. További sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!

Vincze Richárd: - Az első félidőt végig irányítottuk, jól játszottunk, benyomtuk a hazaikat, akik nagyon jól védekeztek. Tudtuk, hogy kevés lehetőségünk lesz, ezeket kellene értékesíteni. Volt is két helyzetünk, de sajnos ezekből nem sikerült előnyt szereznünk. A fordulás után kiegyenlítették vált a találkozó. Egy igazi x-es meccs volt a második félidő, de a hazaiak egy szép góllal megszerezték a vezetést. Ezután már csak szaladtunk az eredmény után. Gratulálok Vityáéknak, nagyon sok sikert kívánok nekik!