Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 19. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Ferencvárosi TC U14 0-5 (0-4)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Görzsöny Péter (Katona Mátyás, Fercsák András).
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Zaccaria Zs., Tóth B., Krompaszki Gy., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., L. Kravchenko, Ónodi M., Berta Cs., Meggyesfalvi B. Vezetőedző: Takács Péter. 
Ferencvárosi TC U14: Vamberszky A. - Nagy K., Schrancz V., Timár S., Mezőfi T., Szegedi B., M. Mekterovic, Mizsei B., Skotner Z., Dani A., Nagy Á. Vezetőedző: Kincses Péter. 

Csere: Ónodi M. helyett István M. a 41., Nagy K. helyett Biri P. a 41., Timár S. helyett Rónaszéki T. a 41., Mezőfi T. helyett Herczeg B. a 41., Schrancz V. helyett Pedroso-Gártner A. a 49., Szegedi B. helyett Kiss M. a 49., M. Mekterovic helyett Baranyai K. a 49., Zaccaria Zs. helyett Hajdú R. az 51., L. Kravchenko helyett Márton Gy. az 51., Meggyesfalvi B. helyett Bordás B. az 51. Vamberszky A. helyett Dömény G. az 58. percben. 
Sárga lap: Krompaszki Gy. a 42.,Schrancz V. a 42., G. Rados az 53. percben. 
Gólszerző: Pápai O. (0-1) a 22., Szegedi B. (0-2) a 26., Szegedi B. (0-3) a 36., Skotner Z. (0-4) a 38., Skotner Z. (0-5) a 89. percben. 

Takács Péter: - Április elseje van, de december 24-ét tartottunk. Olyan helyzetekben ajándékoztunk gólt az ellenfélnek, amire senki nem számított. Pedig az első félidő első felében beszorítottuk a kapujához a Ferencvárost. Jó pár átlövésünk és ígéretes helyzetünk volt. Aztán fordult a kocka, fejeltünk egy öngólt majd adtunk egy gólpasszt az ellenfélnek. Aztán megint jött egy öngól. A második félidő kiegyenlített játékot hozott. Ettől függetlenül “baromira” büszke vagyok a csapatomra, mert szenvedélyesek voltunk és igyekeztünk tudatosan futballozni. Eljutottunk helyzetekig, jól támadtunk le, voltak jó labdakihozatalaink, de addig amíg ilyen könnyen ajándékozunk gólt az ellenfeleinknek nem tehetünk mást, minthogy gratulálunk nekik. 

Kincses Péter: - Az első tíz perc  nem a miénk volt. Egy kicsit a buszon maradtunk, beszorított a kapunk elé a DVTK. Utána jól birtokoltuk a labdát, és szép támadásokat vezettünk.