Országos LU15-ös Bajnokság, 19. forduló

Ferencvárosi TC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 5-0 (4-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 30 néző. Játékvezető: Horváth Dániel (Trapp Enikő, Alafi Beatrix).
Ferencvárosi TC LU15: Nagy D. - Hanász V., Sági P., Csizmadia J., Árvay S., Kovács P., Karaba J., Perjési L., Hornyák B., Tóth A., Pethe E. Vezetőedző: Szanyi Mária. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Sándor L. Berki M., Váradi T., Fekete R., Pápai L., Stumpf B., Balogh V., Kádas D., Csikós E. Vezetőedző: György Gábor. 

Csere: Nagy D. helyett Berceli N. a 41., Csizmadia J. helyett Járkovszky L. az 50., Karaba J. helyett Bozsik F. az 50., Csikós E. helyett Katona K. az 50., Kovács P. helyett Szécsi Sz. az 59., Pápai L. helyett Plopp G. az 59., Árvay S. helyett Barkász H. a 63., Pethe E. helyett Kuzma L. a 63., Váradi T. helyett Y. Matika a 66. percben. 
Gólszerző: Karaba J. (1-0) a 9., Perjési L. (2-0) a 17., Kovács P. (3-0) a 23., Hanász V. (4-0) a 25., Jarkovszky L. (5-0) a 60. percben. 

Szanyi Mária: - Nem ez volt életünk meccse, aminek sokféle oka van. Azt hiszem így is kalapot emelhetünk a lányok előtt, mert szebbnél szebb akciókból szereztek gólokat. Külön öröm, hogy a mai meccs után már azzal is büszkélkedhetünk, hogy 15 különböző játékosunk lőtte az eddigi 110 gólt. Továbbra is fontos szempont, hogy mindenki legalább két poszton megtanuljon futballozni, amivel a fejlődésen túl a felnőtt labdarúgásba való beilleszkedést is segíteni akarjuk. A sok elmaradt meccs miatt erőltetett menetben vagyunk, de így is rendkívül ügyelünk a terhelésre, hogy elkerüljük a kontakt nélküli sérüléseket. 

György Gábor: - A sima vereség ellenére egy rossz szavam sem lehet a játékosokra. Tudtuk, hogy  nagyon jó csapat az Ferencváros. Amit kértünk és gyakoroltunk a csapattal, azt maradéktalanul betartották. Az első félidő miatt van bennem hiányérzet. A második játékrészt illetően van okunk a bizakodásra, hiszen nagyon sok fiatalabb játékosok jutott szóhoz a mérkőzésen. Ki kell emelnem kapusunk extra teljesítményét, aki hétről-hétre válogatott szintű formát mutat. Gratulálok az FTC csapatának és az U17-es csapatunknak az “Itáliában” elért harmadik helyezéséhez.