Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 21. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Puskás Akadémia FC U14 2-4 (2-2)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Ebergényi Zoltán (Orbán Levente Márk, Horváth Róbert).
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Juhász H., Tóth B., Krompaszki Gy., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Kelemen Z., Berta Cs., Meggyesfalvi B., István M. Vezetőedző: Takács Péter
Puskás Akadémia FC U14: Almási K. - Ádám L., Boda V., Papp K., Görög V., Ölbei B., Somfalvi B., Hódi M., Moldován M., Németh-Hám V., Finta B. Vezetőedző: Deák Zsolt. 

Csere: Ádám L. helyett A. Serbin a 41., Boda V. helyett Bankó M. a 41., Ölbei B. helyett Somogyi T. a 41., Moldován M. helyett Erdei Zs. a 41., István M. helyett T. Pashaiev az 53., Juhász H. helyett Martis M. az 53., Kelemen Z. helyett L. Kravchenko a 60., Papp K. helyett Pálmai Cs. a 61., Németh-Hám V. helyett Nagy D. a 61., Tóth B. helyett Ónodi M. a 65., Rados G. helyett Hajdú R. a 65., Berta Cs. helyett Bordás B. a 65. percben. 
Sárga lap: Tóth B. a 10., Rados G. a 30., Görög V. a 37., Erdei Zs. az 55. percben. 
Gólszerző: Görög V. (0-1) a 4., Görög V. (0-2) a 11., Rados G. (1-2) a 34., Kelemen Z. (2-2) a 38., Görög V. (2-3) a 48., Hódi M. (2-4) az 52. percben. 

Takács Péter: - Ha csak azt sikerül átadni a gyerekeknek, hogy Diósgyőr mezben milyen szenvedéllyel, alázattal, vagánysággal és csak azért is megmutatom mentalitással kell futballozni, már megérte ezekkel a sràcokkal a munka. Ezúttal ez abszolút megvolt. Igazi vagàny, vasgyàri kemény legények voltunk. Ettől viszont még jobban tetszett az a tudatossàg, aminek köszönhetően sokszor kontrollálni tudtuk a jàtèkot. Nem működtek viszont a negatív átmenetek. Sokszor nem tudtuk levédekezni az ellenfél kontráit. Gratulálok a Puskàs Akadémiának, rendkívül jó játékosok alkotják és ami fontos: nagy szimpatikus futball játszottak.

Deák Zsolt: - Vegyesek az érzéseim. Az első félidőben nem azt csináltuk, amit gyakorlunk az edzéseken. A fordulás után valamelyest sikerült ezen változtatni, és az egyéni képességeknek köszönhetően sikerült magunk javára eldönteni a mérkőzést. Gratulálok a DVTK-nak, mert egy szimpatikusan és jól játszó ellenféllel találkoztunk ezen a délutánon.