Országos U17-es Bajnokság, 
B csoport, 10. forduló

Újpest FC U17 - Diósgyőri VTK U17 1-3 (0-0)

Budapest, Újpest Labdarúgó Centruma, 50 néző. Játékvezető: Pap Zsigmond Csaba (Dobó Attila, Minda Gábor).
Újpest FC U17: Makádi M. - Kapitány B. Sipos Z., Farkas B., Tóth G., Wittmann N., Boros B., Paár T., Gyenes Á., Sarkadi K., Kiss A. Vezetőedző: Czinkon Szabolcs. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Deményi Z., Szőke Á., Kiss L., Kuznyecov D., N. Kovalenko, Nagy B., Tóth Zs., Paksai R., Jászberényi P., Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 

Csere: Farkas B. helyett Lugosi T. a 9., Kiss A. helyett MIndák M. a 46., Jászberényi P. helyett Sáreczki Sz. a 46., Kuznyecov D. helyett Bathó T. az 56., Paár T. helyett Mészáros Zs. a 63., Lugosi T. helyett Acsai D. a 63., Sipos Z. helyett Temesi B. a 78., Tóth Zs. helyett Macsó M. a 78., Deményi Z. helyett Kiss M. a 85., N. Kovalenko helyett Molnár Á. a 85. percben. 
Sárga lap: Tóth Zs. az 56., Tóth G. a 60., Bacsa B. a 69., Gyenes Á. a 74., Nagy B. a 86. percben. 
Gólszerző: Sarkadi K. (1-0) a 49., Bacsa B. (1-1) az 58., Kiss L. (1-2) a 68., Sáreczki Sz. (1-3) a 84. percben. 

Czinkon Szabolcs:- A Pécs elleni hétközi mérkőzésünk nem csupán fizikálisan, hanem mentálisan is sok energiát felemésztett. Az utolsó utáni erőtartalékunkat igyekeztünk mozgósítani a DVTK elleni összecsapásra. Az első játékrészben a kapuk keveset forogtak veszélyben, javarészt a mezőnyben folyt a játék, egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők. A második félidő elején teljesen váratlanul vezetést szereztünk, ez korábban nem volt benne a játékunkban. Ezután viszont olyan védelmi hibákat követtünk el, ami elkerülhető gólokat hozott magával. Ez az elmúlt időszakban nem volt jellemző ránk. A második diósgyőri találat után a végkimerülés határán lévő játékosaink testben és lélekben teljesen szétestek. A harmadik vendég gól pedig végképp eldöntötte a három pont sorsát. A frissebb és hosszabb paddal rendelkező DVTK így nyerni tudott, ami a meccs alakulásának függvényében teljesen megérdemelt. 

Miskei Attila: - A felkészülés során számos dologra felhívtuk a játékosok figyelmét. A korábbiakhoz képest ezúttal jobban kellett alkalmazkodnunk az ellenfélhez és a körülményekhez. Tudtuk, hogy stabil védekezésből jól és eredményesen kontrázik az Újpest. A játékstílusunkból azonban nem akartunk visszavenni, csupán tudatosabban szerveztük meg a védekezésünket. A belső védők előtti, 6-os pozícióban lévő játékosnak kulcsszerepe volt a játéképítésben és a második labdát összeszedésénél. A mérkőzést végig domináltuk, az alapelveink mind a négy játékfázisban megfejelentek a pályán. Ez a legfontosabb. A fordulást követően kapott váratlan gól után a csapat minden erejét mozgósította. Taktikai változtatásokat hajtottunk végre, ami jól működött. Szép, tudatos gólokat szereztünk, egy nagyon stabilan, fegyelmezetten futballozó csapat otthonában. Gratulálok a játékosoknak, mert többen több pozícióban is jó teljesítményt nyújtottak.