Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 16. forduló

Pécsi MFC U15 - Diósgyőri VTK U15 2-2 (1-2)

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Resch András (Pór Gábor, Balog Zoltán Antal).
Pécsi MFC U15: Keszler M. - Sárkány S., Vida B., Váradi M., Liber Z., Neidhardt D., Wágner B., Horváth L., Nimmerfroh B., Somlai M., Jung M. Vezetőedző:  Dragicevic Sasa.
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Farkas R., Lippai A., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Meggyesfalvi B., Gulácsi M., Y. Vakuliak, Khier Bek Á. Vezetőedző: Kovács Ádám

Csere: Somlai M. helyett Dankó L. a 48., Wágner B. helyett Móritz M. a 48., Nimmerfroh B. helyett Vajda B. az 53., Meggyesfalvi B. helyett Filkóházi Á. az 59., Liber Z. helyett Gojkovics M. a 64., Gulácsi M. helyett Nagy M. a 80. percben. 
Sárga lap: Gulácsi M. a 14., Sárkány S. a 15., Varga I. a 60., Gojkovics M. a 75., Filkóházi Á. a 68., Khier Bek Á. a 77. percben. 
Gólszerző: Sárkány S. (1-0) a 15., Farkas R. (1-1) a 16., Varga I. (1-2) a 22., Váradi M. (2-2) a 46. percben. 

Dragicevic Sasa: - A meccs elején jól alkalmaztuk a letámadást, ebből sikerült sok labdát szerezni. Az első félidő második felében azonban visszahúztuk a védekezését, labdavesztésnél az ellenfél játékosait nem támadtunk meg, sok idő adtunk cselekedni és gondolkozni. Ez a második játékrészre megváltozott, és időben megtámadtuk a saját sávjában labdát vesztő játékost. Az ellenfél sokszor próbálta mögénk beívelni a labdákat, amit jól védekeztünk le. 

Kovács Ádám: - Az első félidő első felében kapkodva és idegesen játszottunk, ami annak volt köszönhető, hogy a Pécs intenzíven és agresszíven kezdte a mérkőzést. Miután megkaptuk az első gólt, mintha megnyugodtunk volna és elkezdtük azt a jatekot játszani, amit nap, mint nap gyakorlunk és ránk jellemző. Ennek következtében meg is fordítottuk a mérkőzést, és további helyzeteket dolgoztunk ki. Az utánpótlás futballban nem szeretek eredményességről beszélni, mert véleményem szerint a fejlődés a fontos és az út, amit kitűztünk magunk elé. A játékosok szempontjából viszont örülnénk a sikerélménynek, mert megérdemelnék.