Országos LU15-ös Bajnokság, 21. forduló

MTK Budapest LU15 - Diósgyőri VTK LU15 2-0 (1-0)    

Budapest, Tichy Lajos Sportcentrum, 30 néző. Játékvezető:  Gál Martin Richárd (Istvánfi Mercédesz Éva, Fényes Áron). 
MTK Budapest LU15: Nagy B. - Balogh T., Lőrincz-Rainiss L., Farkas P., Kovács M., Veres S., Bakos K., Weszely A., Lőrincz-Rainiss R., Bellon P., Neumann Zs. Vezetőedző: Ribeiro Da Silva Roni.
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Sándor L., Berki M., Mezőssy M., Fekete R., Nagy E., Balogh V., Kádas D., Stumpf B., Kutsaba D. Vezetőedző: György Gábor.

Csere: Nagy B. helyett Arokszállási S. a 41., Veres S. helyett Hubják N. az 52., Bakos K. helyett Puskás N. az 52., Weszely A. helyett Steinbacher G. az 52., Bellon P. helyett Molnár L. az 52., Sándor L. helyett Képes K. a 60., Kutsaba D. helyett Plopp G. a 65., Kádas D. helyett Katona K. a 71. percben. 
Sárga lap: Mezőssy M. a 78. percben. 
Gólszerző: Kovács M. (1-0) a 7., Molnár L. (2-0) a 79. percben. 

Ribeiro Da Silva Roni: - Az első perctől kezdve szépen, kiegyensúlyozottan játszottunk. Látszott a sok gyakorlásának az eredménye. Fantasztikus összhangban futballozott mindenki, a cserék is remekül szálltak be. Sokan nyújtottak extra teljesítményt, rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki, melyek befejezését csak az ellenfél kapusa tudta elrontani. A kilátogató közönség 80 percnyi jó focit láthatott, igényes megoldásokkal a pálya minden területén. A szezon legjobb mérkőzése volt, nagyon büszke vagyok a lányokra.

György Gábor:- Ritkán szoktam elmarasztalni a játékosokat, de most van bennem bőven hiányérzet. Kicsit úgy voltunk vele, mint a vidéki leány a mesében. Vitt magával ajándékot meg nem is, gyalog is ment, meg nem is. Mi akaratunk meg nem is. Nem azzal volt a baj, hogy nem voltunk fegyelmezettek, mert azok voltunk. Azzal volt a probléma, hogy ennyivel meg is elégedtünk. Viszont két játékos teljesítményét kiemelném. Kapusunk a mezőny legjobbja volt az MTK-s Farkas Pannával egyetemben. Stumpf Boglárka pedig a csapat legfiatalabb játékosaként példaértékű mentalitással futballozott. Természetesen gratulálok az MTK-nak.