Regionális Leány U14-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 20. forduló

Diósgyőri VTK LU13 - Kolorcity Kazincbarcika LU14 6-1 (1-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Kiss J. 
Diósgyőri VTK LU13: Ádám H. - Csikós E., Dobi G., Szabó J., Váradi T., Értékes E., Kisgergely M., Balla F., Soltész D. Csere: Hajdu M., Egri E., Pápai L., Balla G. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Kolorcity Kazincbarcika LU14: Farkas E. - Olejnyik H., Tardi K., Kottner A., Dániel I., Mérten L., Naményi R., Kiss L., Tóbiás E. Csere: Mitró J., Lovácsi V., Szabó L., Pogonyi B., Csúcs L. Vezetőedző: Perjési Zoltán. 

Gólszerző: Csikós E. (1-0) a 15., Szabó J. (2-0) a 29., Tardi K. (3-0, öngól) a 40., Csikós E. (4-0) az 58., Váradi T. (6-0) a 65., Olejnyik H. (6-1) a 74. percben. 

Volodymyr Kolok: - A Kazincbarcikától jobb mutatóval rendelkeztünk, ezért nagyon meg akartuk nyerni ezt a mérkőzést is. Ezek a sikerek inspirálják a lányokat, hogy a hétközi edzéseken is jobban teljesítsenek. Egyelőre még kevés a tapasztalatunk, de az látszik, hogy egyénileg és csapatszinten is sokat fejlődtek. Ez a legfontosabb, mindannyian azt szeretnénk, ha ez a folyamat hosszú éveken keresztül folytatódna. Uraltuk ezt a mérkőzést, főleg a találkozó utolsó játékrészében, amelyben négyszer is betaláltunk. Továbbra is keményen dolgoztunk tovább, hogy ilyen győzelmeknek gyakrabban örülhessünk. 

Perjési Zoltán: - Az első és a második játékrészben méltó ellenfelei voltunk a hazaiaknak. A hajrában figyelmetlenségekből kaptunk gólokat. Sajnos hiányzott két védőnk, az összképet tekintve nem volt ekkora különbség a csapatok között. Bízom benne, hogy a jövő héten javítunk.