Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 12. forduló - pótolt mérkőzés

Budapest Honvéd-MFA U15 - Diósgyőri VTK U15 2-0 (0-0)

Budapest Honvéd-MFA Utánpótlás Központ, 50 néző. Játékvezető: Czakó Tibor (Végh Márton, Horváth Balázs).
Budapest Honvéd-MFA U15: Tanóczi M. - Rankó V., Milicz P., Nyers Á., Miták M., Kőszegi-Hoffmann D., Hecler B., Petrók V., Balázs T., Gyebróczki D., Kapitány Zs. Vezetőedző: Bogdánfi Márton. 
Diósgyőri VTK U15: Répási G. - Farkas R., M. Zserebeckij, Juhász K., Kis A., Lengyel V., Varga I., Nagy M., Szita I., Khier Bek Á., Gulácsi M. Vezetőedző: Kovács Ádám. 

Csere: Nyers Á. helyett A. Jármoljuk a 9., Kőszegi-Hoffmann D. helyett G. Manzella a 41., Kapitány Zs. helyett Schön B. a 41., Nagy M. helyett Vinga Z. az 53., Szita I. helyett Bordás B. az 53., Kis A. helyett Zsilvölgyi Cs. a 61., Juhász K. helyett Bari Z. a 68., Varga I. helyett Filkóházi Á. a 68., Khier Bek Á. helyett Juhos Á. a 68., Balázs T. helyett Merkl M. a 62., Petrók V. helyett Pleskó P. a 71., Gyebróczki D. helyett Reményik D. a 71. percben. 
Sárga lap: Khier Bek Á. a 68. percben. 
Gólszerző: G. Manzella (1-0) az 52., Miták M. (2-0) az 59. percben. 

Bogdánfi Márton: - Az első félidőben lassan és körülményesen futballoztunk, nem tudtunk megfelelő tempót diktálni, amiben közrejátszott az ellenfél lelkes játéka is. A második játékrészben sikerült rákapcsolnunk, és meggyőző fölénybe kerülni, aminek köszönhetően megérdemelten nyertünk. 

Kovács Ádám: - A találkozó első felében közel egyenrangú ellenfelei voltunk az ország egyik, hanem a legjobb csapatának. Ennek ellenére még bátrabban és magabiztosabban kell játszani akárki lesz az ellenfelünk. Ezen a területen nagy mértékben kell fejlődnie a csapatnak. A fordulás után viszont abszolút fölénk nőtt a Honvéd és megérdemelten nyertek meg a mérkőzést.