Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 22. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Debreceni EAC U13 5-0 (4-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Nagy László. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Martis M., Bialkó Z., T. Pashaiev, Schön B., A. Kharchenko, Tóth B., Kiszely M., D. Dzobko. Csere: Puskás Z., Kozma B., S. Ziadi, Balogh B., B. Samsyka, Derzsényi Á., Kiszely N. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Debreceni EAC U13: Barna T. - Bodolai Á., Nagy M., Faragó S., Szabó Gy., Kozma B., Nagy Á., Bakó G., Juhász L. Csere: Tóth-Kocsmáros L., Hermeczi K., Vass D., Kozma B., Lukács S. Vezetőedző: Balla Imre. 

Gólszerző: Kozma B. (1-0) a 20., Martis M. (2-0) a 24., T. Pashaiev (3-0) a 30., Derzsényi Á. (4-0) a 39., A. Kharchenko (5-0) a 72. percben. 

Tarnai Dániel: - A mérkőzés teljes egészét nézve elégedettek vagyunk a csapat teljesítményével. A találkozó fókuszàban a játékos volt, viszont arra is lehetőségüőnk volt, hogy egy-egy csapattaktikai elemet gyakoroljunk. Természetesen úgy, hogy közben megtartottuk az alapelveinket, ami segíti a játékosok fejlődését és megkönnyíti az átállást. Néhány hónap múlva az U14-ben ugyanis 10+1-es játékrendszerben fogunk pályára lépni. Gratulálunk a csapatnak és az egy évvel idősebbeknél szereplő játékosoknak is.

Balla Imre: - Egy nagyon jó meccset játszottunk a Diósgyőrrel, amely mindkét csapat fejlődését szolgálta. A végeredmény ellenére a gyerekek nagyon odatették magukat, és a meccs képe alapján nem volt ekkora különbség. Van hiányérzetem, mert rúgtunk négy kapufát, annak viszont nagyon örülök, hogy egy akadémiai ellenféllel fel tudtuk venni a harcot. Az eredmény ebben a korban nem számít, dolgozunk, megyünk tovább.