NB III., Keleti csoport, 33. forduló

DVTK tartalék - Debreceni VSC II 1-5 (1-3)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Kovács Tamás (Sztányi Tibor, Bencze András). 
DVTK tartalék: Sándor K. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Demeter M. - Ferencsik B., Bencsík D., Balázs P. - Balázsi L., Y. Leshchynskyi, Fekete V. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Debreceni VSC II.: Csernely M. - Lipcsei P., Szabó K., Sárosi N., Bökönyi A., Takács B., Kozma B., Sipos Sz., Fábián B., Batai T., Kócs-Washburn E. Vezetőedző: Máté Péter. 

Csere: Y. Leshchynskyi helyett Hetyei Sz. a 46., Ivánka P. helyett Fülöp L. az 51., Kozma B. helyett Farkas T. az 58., Fábián B. helyett Hornyák Cs. az 58., Bökönyi A. helyett D. Lyskov a 77., Batai T. helyett Pelles G. a 77., Balázsi L. helyett Fercsák R. a 79. percben. 
Sárga lap: Bökönyi A. a 28., Mrva P. a 28., Balázs P. a 88., Vincze R. (kispadon) a 90+3. percben. 
Piros lap: Fekete V. a 71. percben. 
Gólszerző: Kozma B. (0-1) a 11., Kócs-Washburn E. (0-2) a 14., Bökönyi A. (0-3) a 21., Balázsi L. (1-3) a 23., Bökönyi A. (1-4) a 47., Kócs-Washburn E. (1-5) a 90+3. percben. 

Kulcspillanatok

10. perc: Kozma Bence kapott egy pontos kiugratást, a befejezés is higgadt volt, Sándor K. mellett pontosan passzolta el a labdát, 0-1

14. perc: Kócs-Washburn számára rúgták be a labdát területre, aki egy az egyben vihette a diósgyőri kapura. Nem hibázott, megszerezte a DVSC II. második találatát, 0-2.

20. perc: Egy kirúgást a középpályán megcsúsztattak a vendégek, érkezett Bökönyi A., aki a harmadik hajdúsági ziccert is értékesítette, 0-3. 

23. perc: A tizenhatoson belül lecsorgott egy középre lőtt labda, Balázsi L. elé pattant, aki egy igazítás után a hosszú felső sarokba tekert, 1-3. 

47. perc: Nem sokkal a második játékrész kezdete után Bökönyi Adriánt szöktették, aki ziccert lőhetett, nem is hibázta el, 1-4. 

70. perc: Elvileg ütésért Fekete Vince megkapta a második sárga lapját, ezután pedig a piros is villant. Megfogyatkozott a DVTK tartalék. 

90+3. perc: Kócs-Washburn cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd felnézett és a hosszú sarokba helyezett, 1-5. 

Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Az első húsz percben sikerült megnyeretnünk a mérkőzést az ellenféllel, akik három kontrából három gólt szereztek. A hátralévő időben pedig csak futottunk az eredmény után. Amikor közelebb tudtunk volna kerülni, akkor a kis Loki a negyedik kapuralövéséből megszerezte a negyedik gólját. Azt is el kell ismerni, hogy a kiállítás után a végeredménytől nagyobb arányban is nyerhettek volna. Ez a vereség teljes mértékben az én felelősségem, mert ezen a napon nem működött az elképzelésünk. A labda elleni játékban rossz taktikát választottam, és a mentális felkészülés sem a terveknek megfelelően alakult. A pályán történt igazságtalanságok és pökhendiség kapcsán pedig nem tudtam kontrollálni a csapat és a saját érzelmeimet sem. 

Máté Péter: - Egy jól felkészített ellenféllel szemben léptünk pályára. Megvolt, hogy mit szeretnénk játszani, ami jól működött. Jó ütemben rúgtuk a gólokat, minden elemében felülmúltuk a DVTK tartalékot. Gratulálok a csapatnak, a hazaiaknak pedig további sok sikert kÍvánok.