Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK U19 - MTK Budapest U19 0-7 (0-5)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Goneth Béla (Buczuj Balázs, Csurgó Gábor). 

Diósgyőri VTK U19: Székely M. - Bodnár B., Ferencsik S., Peisser S., Briz Cs., Horváth  Zs., Paizs J., Sebestyén Á., Lichy K., Roha R., Kiss P. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
MTK Budapest U19: Szolár D. - Csernák K., Molnár K., Rimóczi T., Hegedús T., P. Kustudic, Szöllősi O., G. Lauri, Necula K., Földing Engelbert M., Lépő K. Vezetőedző: Balogh Béla. 

Csere: P. Kustudic helyett Majoros B. a 46., Peisser S. helyett Major M. a 46., Briz Cs. helyett Bánk A. a 46., Horváth Zs. helyett Á. Nikolas az 59., Csernák K. helyett Tóth D. a 63., Szöllősi O. helyett Varga D. a 63., Rimóczi T. helyett Csöngei B. a 70., Sebestyén Á. helyett Kühl O. a 73., Roha R. helyett Pikó M. a 77. percben. 
Sárga lap: Horváth Zs. a 45., Szöllősi O. a 45. percben. 
Gólszerző: Hegedűs T. (0-1) a 3., Necula K. (0-2) a 11., Hegedűs T. (0-3) a 30., Hegedűs T. (0-4) a 34., Szöllősi O. (0-5) a 41., Csöngei B. (0-6) a 75., Majoros B. (0-7) a 83. percben. 

Zsivoczky Gyula: - A heti munka során minden alkalommal becsülettel felkészülünk az aktuális ellenfélből. Ez eddig is így volt, ezután is így lesz. A képességbeli különbségeket azonban rendkívül nehéz eltüntetni a pályán, pláne akkor, ha az ellenfélhez képest jóval fiatalabb csapattal állunk fel. Ezen a napon ez egyáltalán nem sikerült. Tudtuk, hogy mik az MTK erősségei, de ezeket a szituációkat mégis nagyon rosszul reagáltuk le. Rengeteg egyéni és védekezésbeli hibát követtünk el, amit a fővárosiak könyörtelenül kihasználtak. Ezzel pedig a vendégcsapat hamar eldöntötte a három pont sorsát. A szünetben végrehajtott személyi cserék megfelelő stabilitást adtak, de eredményességgel nem párosult. Ekkor már megfelelő partnerei voltunk az MTK-nak, kiegyenlített játék folyt a pályán. A játék minden elemében jobb volt az ellenfelünk, teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót, amihez gratulálok nekik. Nekünk minden egyes mérkőzés a tanulási folyamat része, ismerjük a lehetőségeinket, amit igyekszünk a lehető legjobban kihasználni. Fontos, hogy ezekből a hibákból tanuljunk, és hosszú távon jól jöjjünk ki belőle. Az egyén és a csapat fejlődése szempontjából ez a leglényegesebb. Készülünk a következő feladatra, bízom benne, hogy ezeket a hibákat nem fogjuk még egyszer elkövetni. 

Balogh Béla: - Általában jellemző a csapatra, hogy jól kezdik a meccseket, de annyi változás történt az eddigiekhez képest, hogy most bement az első lehetőség. Ez megadta az alaphangot, majd gyorsan jött a következő gól, és innentől kezdve csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a vége. Ami kifejezetten pozitív, hogy nem álltak le a srácok és végig lehetett érezni rajtuk, hogy még több gólt akarnak rúgni.