Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 22. forduló

Budapest Honvéd-MFA U14 - Diósgyőri VTK U17 7-0 (5-0)

Budapest, Honvéd MFA, 50 néző. Játékvezető: Ilyés Gergő Hunor (Istvánfi Mercédesz Éva, Kelemen István).
Bp. Honvéd-MFA U14: Jakab M. - Russnák Á., Schwarcz M., Csörgő Á., Varga-Sós B., Acsai D., Szőke Sz., Érsek P., Bogdán M., Csákány Sz., Shodunke D. Vezetőedző: Mihályi  Tamás. 
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Juhász H., Tóth B., Krompaszki Gy., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Kelemen Z., L. Kravchenko, Meggyesfalvi B., Berta Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: L. Kravchenko helyett Szabó B. a 32., Russnák Á. helyett Martin Á. a 41., Csörgő Á. helyett Ferecz K. a 41., Varga-Sós B. helyett Ebenspanger M. a 41., Acsai D. helyett Kayali Z. a 41., Érsek P. helyett Varga K. a 41., Bogdán M. helyett Veréb B. a 41., Juhász H. helyett Hajdú R. az 59., Kristóf Z. helyett Bordás B. az 59., Kelemen Z. helyett Ónodi M. az 59., Meggyesfalvi B. helyett Márton Gy. az 59., Schwarcz M. helyett Molnár Á. a 60. percben. 
Sárga lap: Juhász H. az 51. percben. 
Gólszerző: Bodgán M. (1-0) a 4., Érsek P. (2-0) a 6., Acsai D. (3-0) a 27., Érsek P. (4-0) a 31., Bogdán M. (5-0) a 39., Schodunke D. (6-0) a 72., Varga K. (7-0) a 76. percben. 

Mihályi Tamás: - A játék minden elemében felülmúltuk a DVTK csapatát. A mérkőzés elejétől kezdve olyan mentalitással játszottak a srácok, ahogy kértük tőlük és ami a legtöbb mérkőzésen jellemző is rájuk, azonban most a jó teljesítményhez a gyors gólok is társultak.

Takács Péter: - Nehéz mit mondani erre a mérkőzésre. A két csapat tudása között ránk nézve hozott hízelgő eredményt. Talán a rengeteg munka idővel el fogja ezt a nagy különbséget tüntetni, de azt be kell látni, hogy hozzánk képest a Honvéd nagyon magas szintet képvisel hozzánk képest. Gratulálok az ellenfelünknek, minden tekintetben jobbak voltak.