Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 17. forduló - pótolt mérkőzés

Sajóvölgye Focisuli U12 - Diósgyőri VTK U12 0-5 (0-4)

Múcsony, 30 néző. Játékvezető: Porcs Tamás. 
Sajóvölgye Focisuli U12: Körmendi G. - Farkas Z., Papp Cs., Vermes J., Kovács B., Gál K., Spisák B., Ivancsó M., Uher M. Csere: Száraz A., Beregszászi M., Holczman H., Szigeti Z., Grégász L., Cziránku K. Vezetőedző: Nagy Attila. 
Diósgyőri VTK U12: Teleki Z. - Váradi S., Orbán M., Tóth M., Bárány K., Kapitány D., Varga R., Tasnádi Zs. J. Menougong. Csere: Kapitány Z., Szabó D., Pelyhe Á., Sőregi N., Farkas A., Gyüge M. Vezetőedző: Nyeste János. 

Gólszerző: J. Menougong (0-1) az 1., Váradi S. (0-2) a 7., Bárány K. (0-3) a 14., Gyüge M. (0-4) a 39., Váradi S. (0-5) a 48. percben. 

Nagy Attila: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, gyorsan hátrányba kerültünk, ami nem használt az önbizalmunknak. Az első negyed labdabirtoklás terén bátortalan, labdaszerzés esetén határozatlan volt. Utána negyedről-negyedre javult a játékunk, de így is az ellenfél tudott dominálni. Az ellenfelünk komoly játékerőt képvisel, amit érvényesített a mérkőzésen. Pozitív, hogy a mérkőzés második felében volt néhány gólveszélyes akciónk. Tanulni kell a hibákból, a jó dolgokból pedig tovább építkezni.

Nyeste János: - Jól kezdődött a mérkőzés, azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést már az első percben betaláltunk. Gyorsan és pontosan oldottuk meg a játékhelyzeteket és a kapu előtt is határozottak voltunk. Az első negyedben tudatosan és jól futballoztunk. A mérkőzés további szakazában végig megvolt a labdabirtoklási fölényünk, de a kapu előtt már nem hoztunk jó döntéseket. Pozitívum, hogy több jó egyéni teljesítmény is volt a csapatban. Gratulálok a pályára lépő játékosoknak.

Fotó: Sajóvölgye Focisuli