Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 17. forduló - pótolt mérkőzés

Sajóvölgye Focisuli U13 - Diósgyőri VTK U13 0-0

Múcsony, 30 néző. Játékvezető: Porcs Tamás. 
Sajóvölgye Focisuli U13: Stubna N. - Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Hegedűs M., Vincze Z., Viszóczki O., Angyal D. Csere: Kiss M., Verebélyi N., Horváth B., Rakaczki J., Dancs B., Kiss B. Vezetőedző: Kiser László.
Diósgyőri VTK U13: Tamás B. - Almási Á., Puskás Z., D. Shalfieiev, Bialkó Z., T. Pashaiev, D. Dzobko, A. Kharchenko, Tóth B. Csere: Kozma B., S. Ziadi, Balogh B., B. Samsyka, Derzsényi Á., Kiszely N., Kiszely M. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sárga lap: Verebélyi N. az 50., D. Shalfieiev a 71., T. Pashaiev a 75., Hegedűs M. a 75. percben. 

Kiser László: - Egy nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk a DVTK csapatával. Az első két negyedben maximálisan megvalósították a srácok azt, amit megbeszéltünk, amit gyakoroltunk. Stabil és fegyelmezett volt a védekezésünk, határozott labdaszerzéseink voltak és ezekből gyors támadásokat vezettünk, helyzeteket alakitottunk ki. Az utolsó két negyedre kicsit visszaesett a teljesítményünk, ebben közrejátszott az is, hogy két meghatározó játékosom sérülés miatt nem tudott tovább játszani. Ebben az időszakban nagy nyomást helyezett ránk a DVTK, több gólszerzési lehetőségük is volt, de végül sikerült átvészelni ezt a nehezebb időszakot.A mérkőzés összképét nézve igazságos eredmény született, a játékosaimnak gratulálok, jó mentalitással,igazi csapatként futballoztak.

Tarnai Dániel: - Tíz napon belül az ötödik mérkőzésünket játszottuk, ezúttal nagyon fásultak és enerváltak voltak a játékosok. Hiányzott a győztes mentalitás és az akaraterő, ami mindig is jellemezni szokott minket, de ettől függetlenül is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre Sajnos ezekből egyszer sem sikerült betalálunk a hazaiak hálójába. Így egy tipikus harmatgyenge mérkőzés volt, ami gólnélküli döntetlennel zárult.

Fotó: Sajóvölgye Focisuli