Országos U17-es Bajnokság, 
B  csoport, 11. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Tarpa SC U17 1-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Szabó Péter (Sütő József, Abai Sándor). 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Szőke Á., Kiss L., Sáreczki Sz., V. Khomenko, Kuznyecov D., N. Kovalenko, Nagy B., Tóth Zs., Paksai R., Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Tarpa SC U17: V. Chichkan - M. Záhijev, S. Hachek, Y. Hachek, V. Stankovych, S. Kolesnyk, A. Ehei, M. Shved, Boldizsár M., M. Burdika, D. Zolotovetskyi. Vezetőedző: Volodymyr Kulyk. 

Csere: Nagy B. helyett Kiss M. a 46., Kuznyecov D. helyett Bathó T. az 59., N. Kovalenko helyett Z. Khameliuk a 74., Sáreczki Sz. helyett Macsó M. a 83., V. Stankovych helyett N. Bondarenko a 83., M. Burdika helyett R. Doloh a 90+3. percben. 
Sárga lap: Paksai R. az 58., Tóth Zs. a 80., M. Burdika a 82., Bathó T. a 86. percben.  
Gólszerző: Boldizsár M. (0-1) a 34., Tóth Zs. (1-1) a 64. percben. 

Miskei Attila: - Fizikálisan és mentálisan is nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A találkozón végig kezdeményeztünk, nem engedtük az ellenfélnek, hogy kibontakozzon. Jól működött a letámadás, a presszing. Javultunk a labdaszerzések utáni pozitív átmenetekben. Felismertük és jól alkalmaztuk, hogy mikor van lehetőségünk direkt játékra, tudatos labdabirtoklásra, és arra, hogy újra támadást tudjunk  kezdeményezni. A tanulási folyamat szempontjából hasznos tapasztalatokat szereztünk.