Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 18. forduló - pótolt mérkőzés

MTK Budapest U14 - Diósgyőri VTK U14 5-0 (2-0)

Budapest, Ikarus BSE Sporttelep, 30 néző. Játékvezető: Horváth Dániel (Baranyi Gábor, Ilyés Máté Krisztián).
MTK Budapest U14: Soltész Á. - Fodor B., Krikkay G., Járó M., Varga D., Pururczki Á. A. Deidda, Doroszlay B., Makrai Cs., Zsitnai M., Hóbor A. Vezetőedző: Milkó Dávid. 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Tóth B., Krompaszki Gy., István M., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Kelemen Z., Hajdú R., Berta Cs., Meggyesfalvi B. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Hajdú R. helyett Juhász H. a 41., Puruczki Á. helyett Kristófik D. a 41., Hóbor A. helyett Molnár M. a 41., Pápai O. helyett Szabó B. az 52., Fodor B. helyett  Király Á. az 55., Varga D. helyett Dobrai B. az 55., Makrai Cs. helyett Gombás L. az 55., Tóth B. helyett Martis M. az 59., Berta Cs. helyett Bordás B. a 63., Meggyesfalvi B. helyett Márton Gy. a 63. percben. 
Gólszerző: Varga D. (1-0) a 13., A. Deidda (2-0) a 14., Makrai Cs. (3-0) a 49., Gombás L. (4-0) a 76., Király Á. (5-0) a 79. percben. 

Mikló Dávid: - Ismét nyílt sisakos, hasznos mérkőzést játszottunk a DVTK ellen. Sikerült azokat a taktikai elemeket és elveket viszont látni a pályán, amit az edzéseken gyakorolunk. Dominálni tudtunk a mérkőzésen egy szervezett csapat ellen, sikerült megvalósítani a letámadásban és labdakihozatalban kérteket és helyzetkihasználásunk is javítani a második félidőre.A továbbiakra sok sikert kívánunk a Diósgyőrnek.

Takács Péter: - Az első félidőben szándékosan középső zónát védekeztünk, ami hellyel-közel stabil volt. Az ellenfél nyitott játékánál viszont  befelé szerettünk volna terelni őket. Ez még nem működött olyan szinten, mint szerettem volna. Ettől függetlenül ha a pozitív átmeneteinket jobban játsszuk le, akár gólt, gólokat is szerezhettünk volna. A második félidőben már nyíltabb futballt kértem a srácoktól, és ennek köszönhetően már a támadó zónás védekezésünk is jobb volt. Az MTK végig kontroll alatt tartotta a mérkőzést és nagyon magas szinten tudták birtokolni a labdát. Elismerésem az MTK előtt, szerintem az övék a bajnokság legjobb csapata. Sok sikert kívánok nekik.