Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 9. forduló

BFLA Kaposvár U19 - Diósgyőri VTK U19 0-0

Kaposvár, 50 néző. Játékvezető: Kupi Zoltán (Varga Patrik, Szente Attila).
BFLA-Kaposvár U19: Horváth F. - Keszi K., Csonka P., Czimmermann G., Németh M., Varga Z., Lender M., Koperda G., Kis-Fónai M., Országh B., Terestyéni A. Vezetőedző: Horváth Miklós.
Diósgyőri VTK U19: Székely M. - Bodnár B., Ferencsik S., Peisser S., Horváth Zs., Fekete V., Sebestyén Á., Lichy  K., Major M., Kiss P., Paizs J. Vezetőedző: Zsivóczky Gyula.

Csere: Varga Z. helyett Bán I. a 46., Sebestyén Á. helyett Bánk A. a 68., Paizs J. helyett Pikó M. a 77., Koperda G. helyett Godó Gy. a 80., Peisser S. helyett Molnár Á. a 82. percben. 
Sárga lap: Kiss P. a 75., Ferencsik S. a 88. percben. 

Zsivoczky Gyula: -  Hosszú utazást követően érkezünk meg Kaposvárvárra, ami a mérkőzés első periódusában érződött a teljesítményünkön. 4-3-3-as játékrendszert alkalmaztunk azokkal a képzési elemekkel, ami jellemző a DVTK utánpótlására. A rossz minőségű pálya miatt ez csak részben sikerült. Az ellenfél sok párharcra késztetett minket, amit váltakozó sikerrel tudtunk megnyerni. Emellett sok magas felívelés volt, direkt futballal operáltak a hazaiak. Ekkor kevésbé működött a játékrendszerünk, támadásban nem voltunk kellően hatékonyak. Éppen ezért a fordulás után játékrendszert váltottunk, átálltunk két támadóra, és rombusz középpályát alkalmaztunk. A teljesítményünk feljavult, domináltunk, többször is jól játszottuk meg a belső ékeket. A támadás befejezéseknél azonban a hatékonyság továbbra is hiányzott, ezért lett döntetlen a mérkőzés. A játékosok akarata, hozzáállása megfelelő szinten volt, mégsem tudtunk győzni ezen a napon. Ismerjük a lehetőségeinket, az utolsó hat találkozóból ebből szeretnénk kihozni a maximumot.