Országos Leány U19-es Bajnokság, 23. forduló

Illés Akadémia LU19 - Diósgyőri VTK LU19 4-0 (2-0)

Szombathely, 30 néző. Játékvezető: Lukács Lívia (Mórocz Gyula, Kiss Gábor). 
Illés Akadémia LU19:  Dobó-Nagy B. - Kránicz V., Szabó L., Szabó F., Varró V., Hécz Zs., Gravencz G., Kováts A., Németh M., Vesztergom B., Nagy D. Vezetőedző: Tebeli György. 
Diósgyőri VTK LU19: Bényei B. - Kemenyiczki L., Horváth L., Garabecz V., Papp S., Zahár F., A. Myhal., Havasi B. Kiss D., Vadász V., Szolomájer L. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 

Csere: Németh M. helyett Csáki E. a 46., Kemenyiczki L. helyett Dervalics D a 61., Dobó-Nagy B. helyett Kocsi P. a 65., Varró V. helyett Csejtei E. a 65., Kováts A. helyett Rugovics B. a 65., Vesztergom B. helyett Kaszap K. a 65., Kránicz V. helyett Németh N. a 72. percben. 
Sárga lap: Garabecz V. a 10., Horváth L. a 48., Hécz Zs. az 51., Kemenyiczki L. az 59. percben. 
Gólszerző: Kránicz V. (1-0) a 10., Hécz Zs. (2-0) a 45., Csáki E. (3-0) a 47., Vesztergom B. (4-0) az 53. percben. 

Tebeli György: - Gratulálok a csapatnak, kifejezetten örülök, hogy kapott gól, valamint sérülés nélkül le tudtuk hozni a mérkőzést. Összességében jól játszottunk, végig mezőnyfölényben voltunk, a mi akaratunk érvényesült és nagyon szép dolgokat csináltak a lányok. Jól tartottuk a labdát, abból próbáltuk gyorsan felépíteni a támadásainkat. Sok lehetőséget dolgoztunk, ki ezekből négyet váltottunk gólra, az eredmény talán az ellenfélre nézve hízelgő. A legfontosabb az volt, hogy a hétközi vereség után visszataláljunk a győzelmi ösvényre, ez sikerült, ráadásul jó játékkal tettük mindezt. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, az elmúlt nyolc napban három mérkőzést játszottunk, ezeken hat pontot szereztünk. Még egyszer gratulálok a lányoknak ehhez a nyolc naphoz.  

Bánföldi Zoltán: - A körülményeket figyelembe véve a listavezető ellen nem értünk el rossz eredményt. Ugyanakkor szívesen megnéztem volna ezt a meccset, ha a mi szempontunkból sikerül megfelelő időpontra tenni, és Top-csapattal tudtunk volna kiállni. Ettől függetlenül az ellenfelünk jó erőkből állt és jó focit játszott. Gratulálok nekik a győzelemhez.

Fotó: Illés Akadémia