Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 24. forduló

Illés Akadémia U14 - Diósgyőri VTK U14 7-2 (6-1)

Szombathely, Illés Akadémia, 50 néző. Játékvezető: Pintér Benedek (Borhi Tamás, Horváth Bálint).
Illés Akadémia U14: Varga N. - Szakály Z., Hányi D., Papp M., Hideg B., Bosnyák B., Szabó B., Mihály D., Sánta L., Angler J., Nyári O. Vezetőedző: Nagy László. 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Martis M., Tóth B., Krompaszki Gy., István M., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Lupkovics G., Kelemen Z., Meggyesfalvi B. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Martis M. helyett Hajdú R. a 41., István M. helyett Béres B. a 41., Lupkovics G. helyett L. Kravchenko a 41., Kelemen Z. helyett Szabó B. a 41., Meggyesfalvi B. helyett Márton Gy. a 41., Papp M. helyett Kiss-Szécsényi B. a 41., Angler J. helyett Bogdán I. a 41., Hideg B. helyett Börczi B. az 51., Sánta L. helyett Bosnyák B. az 51., Szakály Z. helyett Laczó B. a 61., Mihály D. helyett Moldován L. a 61., Nyári O. helyett Axnix Z. a 61. percben. 
Sárga lap: Pápai O. a 36., Czigány P. a 69. percben. 
Piros lap: L. Kravchenko az 55. percben. 
Gólszerző: Bosnyák B. (1-0) a 3., Papp M. (2-0) a 8., Mihály D. (3-0) a 10., Papp M. (4-0) a 12., Bosnyák B. (5-0) a 27., Pápai O. (5-1) a 30., Bosnyák B. (6-1) a 35., Bosnyák B. (7-1) a 60., G. Rados (7-2) a 73. percben. 

Nagy László: - Nagyon boldogok vagyunk: eredményes futballt láthattam, tetszett a mutatott játék is. Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk a kulturáltan játszó Diósgyőr ellen. Kiemelném a mezőny legjobbját, Bosnyák Botondot, aki a négy gólja mellett óriási mezőnymunkát is végzett. Szebbnél szebb gólokat szereztünk: kidolgozott helyzetből, szélről belőtt labda után, támadóharmadbeli labdaszerzésből – azaz a támadófutball minden szegmenséből eredményesek tudtunk lenni. Óriási gratuláció a srácoknak: nem mindennapi dolog hét gólt lőni egy bajnoki találkozón

Takács Péter: - Sok dolgot megéltem a futballon keresztül, ezért is lehet furcsa, amit mondani fogok. Oké, hogy az első félidőben “agyonvertük” magunkat és a Halinak csupán az általunk adott gólpasszokat kellett értékesítene, de olyan gólt szereztünk, amire nagyon büszke vagyok. Az nem egy ajándék gól volt, hanem egy csodálatos tàmadás után szerzett találat. A félidőben megbeszéltük, hogy a büszkeségünk a tét és nem kaphatunk ki a második félidőben. Tíz emberrel is partiban voltunk a Haladással és 1-1 lett a meccs második fele. Mondhatnánk, hogy 7-2-es vereségnél minek örül egy edző? Nos annak, hogy van tartásunk, hogy van becsületünk és van hitünk. Egy olyan csapat vagyunk, amelynek  ezt az utat végig kell járnia, hibákat kell csinálnia, ami csúfos vereségekkel jár. Rengeteg könnyel és azt is ki kell mondani: lesznek akik nem fogják bírni. Ugyanakkor van egy jó hírem: nem 13-14 évesen fog kiderülni kiből lesz futballista. A részsikerek és a kudarcok nagyon becsapósak. Làttam olyat, akiről 14 éves korában azt hittem, hogy aranylabdás lesz, erre még megye I-es focista se lett. Láttam több olyan játékost is, aki ilyen korában csak az utolsó csere volt, később válogatott focista lett belőle. Ez nem is meccs értékelés volt, hanem üzenet a játékosaimnak. Akiknek céljai vannak és sosem adják fel, azok bármit kibirnak és győztesek lesznek. Lehet nem most, de majd 18-19-25-34 évesen. Gratulálok a Halinak, a jelen most még abszolút az övék.