Április végén lezárult ugyan a 2022/2023-as kosárlabda szezon, a DVTK HUN-Therm vezetése és szakmai stábja számára ugyanakkor távolról sem ért véget a munka. Nagy erőkkel zajlik a következő évi keret kialakítása, folyamatosan zajlanak a tárgyalások a játékosok szerződéseivel kapcsolatosan.

-Szeretnénk az elveinket és értékeinket megtartva, anyagi lehetőségeinket reálisan kezelve még ütőképesebb csapatot kialakítani. Mivel a tavalyihoz hasonlóan célunk együtt tartani a csapat gerincét, ezért minden játékosunknak új, a korábbinál kedvezőbb szerződést ajánlottunk. Ennek ellenére természetesen lesznek új igazolások és távozók is. - nyilatkozta Szabó Tamás, a DVTK főtitkára és a kosárlabda szakosztály vezetője.  - Ami már biztos, hogy Cheridene Green úgy döntött, külföldön folytatja karrierjét, de legnagyobb sajnálatunkra akadémiánk saját nevelésű játékosa, Kiss Angelika is a váltás mellett döntött. Angi, köszönünk mindent, reméljük a jövőben láthatunk még újra DVTK mezben! Sok sikert és sérülésmentes munkát kívánunk új állomáshelyeden!

Ügyvezető igazgatónk a jövő évi keret kihirdetésével kapcsolatban is fontos bejelentést tett: a tárgyalások lezárulta után a tervek szerint egy szurkolói ankét keretében mutatjuk be a 2023/2024-es szezon játékoskeretét.