Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 24. forduló

Diósgyőri VTK U12 - Sajóvölgye Focisuli U12 6-1 (2-1)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Barnák Ádám Zoltán. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Martis M., Bialkó Z., Szabó B., Kelemen Z., Juhász H., A. Kharchenko, D. Shalfieiev, T. Pashaiev. Csere: B. Samsyka, Kiszely M., Kozma B., S. Ziadi, Balogh B., Shön B., Derzsényi Á., D. Dzobko. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sajóvölgye Focisuli U13: Bencső B. - Vanyó B., Bereznai V., Nyíri B., Tamás P., Hegedűs M., Vincze Z., Viszóczki O., Angyal D. Csere: Stubna N., Verebélyi N., Kuchta D., Rakaczki J. Vezetőedző: Kiser László. 

Gólszerző: Tamás P. (0-1) a 7., T. Pashaiev (1-1) a 8., Derzsényi Á. (2-1) a 36., Kelemen Z. (3-1) a 41., Juhász H. (4-1) az 50., Szabó B. (5-1) az 53., B. Samsyka (6-1) a 80. percben. 

Tarnai Dániel: - A mérkőzés kezdetétől nyomást helyeztünk az ellenfelünkre, és végig dominálva mezőnyfölényben futballoztunk. A Sajóvölgye az első perctől kezdve rendkívül mélyen kezdte meg a védekezését, de a csapat remekül ugrotta meg ezt a feladatot is. Öröm számunkra, hogy hat játékosunk is eredményes volt. Gratulálok a csapatnak!

Kiser László: - Jól kezdtük a mérkőzést, szinte az első támadásunkból megszereztük a vezetést. Az első két negyedben a gyakoroltak szerint futballoztunk, ebben az időszakban szűken védekeztünk és tudtunk néhány veszélyes támadást is vezetni. Sajnos a mérkőzés második részére egyre jobban elfáradtunk, teljesen beszorultunk a saját térfelünkre, csak a védekezésre futotta az erőnkből. Azt sem tudtuk jól megoldani, négy gólt is kaptunk ebben az időszakban és így a vége nagyobb különbségű hazai győzelem lett. A múlt heti szoros találkozó után, ezúttal az U14-ből visszajátszókkal megerősített DVTK-nak az első sora jelentette a minőségi különbséget, és döntötte el ezt a mérkőzést. Gratulálok nekik.