Országos U17-es Bajnokság, 
B csoport, 14. forduló

Bp. Honvéd-MFA U17 - Diósgyőri VTK U17 0-0

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ, 50 néző. Játékvezető: Cseke Rudolf (dr. Horváth Bertold, Gulyás Imre). 
Budapest Honvéd-MFA U17: Molnár M. - Czenky Á., Szamosi Á., A. Kiatipisz, Kubitsch J., Palócz B., Sebestyén M., Balogh Zs., Kruppai A., Lajcsik V., Kovács B. Vezetőedző: Takács László. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Deményi Z., Szőke Á., Homenszki R., Bathó T., Sáreczki Sz., N. Kovalenko, V. Khomenko, Tóth Zs., Paksai R., Bacsa B. Vezetőedző. Miskei Attila. 
Csere. Deményi Z. helyett Nagy B. a 46., Bathó T. helyett Bodnár B. a 46., Balogh Zs. helyett Kövér B. a 46., A. Kiatipisz helyett Simon Sz. az 57., Homenszki R. helyett Jászberényi P. az 58., Kruppai A. helyett Babulják M. a 65., Lajcsik V. helyett Dorogi V. a 65., Kovács B. helyett Szabó B. a 74. percben. 
Sárga lap: Bacsa B. a 62., Szamosi Á. a 90+2., Palócz B. a 90+3. percben. 

Miskei Attila: - Taktikai szempontból  nagyon jól felkészültünk, remekül reagáltunk az ellenfél stratégiájára. Természetesen szerettük volna a saját stílusunkat megjeleníteni a pályán, de ezúttal valamilyen szinten alkalmazkodni kellett a Honvédhoz is. Amióta ezzel a korosztállyal dolgozunk mindig az volt a célunk, hogy egyéni és csapatszinten is fejlődjünk. Ebben a szezonban ez markánsan megmutatkozott. Egész évben sokat és jól dolgoztak a játékosok, és  a végére a számunkra kitűzött célt is sikerült elérnünk. Gratulálok a keret valamennyi tagjának és a stábnak is. Köszönjük mindenkinek a segítséget!

Takács László: – Két és fél hét alatt az ötödik meccsünket játszottuk, ami érződött a csapaton, mentálisan és fizikálisan fáradtak voltunk, a szokottnál több hibával játszottunk. Az első félidőben kevés lehetőség volt a kapuk előtt, a második játékrészben megvoltak a helyzetek ahhoz, hogy eldöntsük a találkozót, de összességében igazságos eredmény született. Pozitív, hogy az utolsó négy  meccsünkből hármon nem kaptunk gólt.
 

Fotó: honvédfc