Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 27. forduló

Diósgyőri VTK U12 - Várda Labdarúgó Akadémia U12 8-2 (3-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Tamás József
Diósgyőri VTK U12: Teleki Z. - Orbán M., Német Z., Tóth M., Kapitány D., Bárány N., Sőregi N., Gyüge M., J. Menougong. Csere: Farkas D., Vigh V., Bárány K., Varga R., Pelyhe Á. Edző: Thür Antal. 
Várda Labdarúgó Akadémia U12: Halász E. - Sajtos R., Takács D., Popovics K., N. Povkhanych, R. Szpivák, Paronai L., Osztroha Á., Kapitány K. Csere: Bódi L., Balogh G., Orgován Cs., Biró B. Vezetőedző: Oláh Levente. 

Sárga lap: Tóth M. a 20., Teleki Z. az 56. percben. 
Gólszerző: Sőregi N. (1-0) az 5., Tóth M. (2-0) a 13., Bárány K. (3-0) a 18., Tóth M. (4-0) a 44., Bárány N. (5-0) az 54., Bárány N. (6-0) a 60., J. Menougong (7-0) a 62., R. Szpivák (7-1) a 69., Takács D. (7-2) a 77., J. Menougong (8-2) a 78. percben. 

Thür Antal: - Jól és határozottan kezdtünk, ez pedig meghatározta a mérkőzés egészét. A győzelemhez a jó egyéni teljesítmények mellett az előre védekezés jó működése volt a kulcs. Ellenfelünk csak a záró játékrészben tudott helyzeteket kialakítani. A továbbiakban sok sikert kívánunk nekik. 

Oláh Levente: - Amíg mi büntetőből sem tudtunk gólt szerezni, ellenfelünk könyörtelenül kihasználta minden hibánkat. Négy gólt kaptunk úgy, hogy odaadtuk a labdát a saját kapunk előterében, valamint egyet a gólvonalon cseleztünk el. Ennyi ki nem kényszerített hiba nem fér bele egyetlen csapat ellen sem. Ebből is tanulnunk kell és levonni a tanulságokat, mert abból van bőven. A hiányzó játékosokkal kiegészülve, rendezni kell a sorokat, és szombaton a DEAC ellen máris itt a lehetőség a javításra.