Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 25. forduló

Diósgyőri VTK U14 - ETO FC Győr U14 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Tóth II. Tibor (Bense Milán, Pásztor Gergő). 
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Tóth B., Krompaszki Gy., István M., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Juhász H., Kelemen Z., Meggyesfalvi B., Berta Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 
ETO FC Győr U14: Lengyel H. - Béres B., Vasi Z., Csernyi K., Horváth V., Hernádi B., Kuzma P., Kiss B., Adi M., Balogh B., Steszli A. Vezetőedző: Szekeres Adrián. 

Csere: Hernádi B. helyett MÁdi F. az 53., Adi M. helyett Mitring M. az 53., Steszli A. helyett Gerecs Á. az 53., Kelemen Z. helyett Lupkovics G. a 61., Pápai O. helyett Ónodi M. a 68., Berta Cs. helyett Béres B. a 68., Horváth V. helyett Heller B. a 68., Meggyesfalvi B. helyett Márton Gy. a 75. percben. 
Sárga lap: Kelemen Z. a 38., Mitring M. a 77., percben.
Gólszerző: Mitring M. (0-1) a 78. percben. 

Takács Péter: - Ez most nagyon fáj. Nemcsak nekem, sokkal inkább a játékosoknak. Fájjon is. Akkor is, ha győzelmet érdemeltünk volna, mert játékban jobbak voltunk az ellenfelünknél. Rengeteg sebet, rengeteg kudarcot okoztunk magunknak ebben a szezonban, most azt a bizonyos kést még jobban belénk szúrta a futball. Azt tanácsoltam a játékosaimnak, hogy a meccs utáni nap forgassák is meg magukban azt a kést, hogy még jobban fájjon. Nem mazochista vagyok. Azt akarom, hogy tanuljanak meg utálni veszteni. Csak az eredményben múlt felül minket a Győr, amihez gratulálok nekik. A héten rengeteg élményben volt részem: láthattam az Atalanta utánpótlás rendszerét, beszélgethettem Ottávio Bianchival, aki Maradonát edzette, de a legnagyobb élményt mégis ezen a héten a játékosaim adták nekem. Szenvedélyesek és tudatosak voltak. Nekünk nincs Maradonánk ezért güriztünk, melóztunk és  mindent megtettünk, hogy győzzünk. Sajnos nem így alakult. Izzadt mezeket láttam, olyan játékosokat, akik élnek-halnak ezért a címerért, a Diósgyőrért. Tudom, hogy ezzel a melóval és szenvedéllyel a srácok mindent ajtót ki fognak nyitni. Lehet még nem most, de idővel biztosan. Büszke vagyok rájuk, nagyon büszke. Üdvözlöm György Gábor kollégámat!

Szekeres Adrián: - A tavasz folyamán többször mondtunk a gyerekeknek egy-egy vereség után, hogy nem érdemeltünk azt a mutatott játék alapján, és lesz majd olyan mérkőzés amit úgy nyerünk meg, hogy az ellenfél jobban játszik - ezt DVTK ellen meg is mutatták, viszont dicséretes, hogy egy rosszul sikerült első félidő után tudtak változtatni, az összes tartalék játékos nagyon jól állt be a mérkőzésbe, minőséget vittek a játékunkba ennek is köszönhető a késői gólunk!