Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 11. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Debreceni VSC-DLA U19 1-0 (1-0)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Makszim Gergő (Fehér Ádám, Jurkinya Tamás).
Diósgyőri VTK U19: Székely M. - Ferencsik S., Peisser S., Fülöp L., Pikó M., Horváth Zs., Fercsák R., Sebestyén Á., Kühl O., Kiss P., A. Nikolas. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Debreceni VSC-DLA U19: Engedi M. - Tóth B., Harsányi B., Karmacsi R., Kovács M., Horváth-Gaudi A., T. Butenko, Szakács L., Bökönyi M., D. Lyskov, A. Osikov. Vezetőedző: Kerekes Zsombor. 

Csere: Kühl O. helyett Homenszki R. a 13., I. Stavnichuk helyett D. Lyskov az 56., Pikó M. helyett Bathó T. a 60., A. Nikolas helyett Briz Cs. a 60., Sebestyén Á. helyett Bedő D. a 72., Homenszki R. helyett Z. Khameliuk a 72., Szakács L. helyett D. Blahodarnyi a 72., T. Butenko helyett Ter-Mkrtchyan E. a 80. percben. 
Sárga lap: Kovács M. a 28., Homenszki R. a 43., Horváth Zs. az 53., Horváth-Gaudi A. a 83. percben. 
Gólszerző: Horváth Zs. (1-0) a 20. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Két kiemelt akadémia csapata játszott egymással. A játékosok mentáltis hozzáállása az egész mérkőzésen magas szinten volt. Az első félidőben is domináltunk, a középpályán nagyon jó helyeken szereztünk labdákat, és szép támadásokat vezettünk. A befejezéseknél voltak próblémiánk, de mindenkin látszott a győzni akarás. Egy nagy bedobásból lecsorgó labdát Horváth Zsolt pöckölt az ellenfél hálójába, ezzel a góllal szereztünk vezetést. A fordulás után kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét csapatnak volt lehetősége arra, hogy változtasson az eredményen. A védekezésünk ezúttal is stabil, masszív volt, a csereként szóhoz jutó játékosok pedig jól szálltak be. Összességében a mentális felkészültségünk miatt tudtuk megnyerni ezt a találkozót. Nagyon fontos volt, hogy revansot vegyünk a Debrecenen a múltkori vereségért, amely rendkívül furcsa körülmények között történt. Ez a győzelem valamennyire gyógyírt jelent.

Kerekes Zsombor: – Az ellenfél kétszer járt a tizenhatosunk környékén és egy gólt szerzett, mi pedig minimum tíz, 100%-os lehetőséget hagytunk ki, és kaptunk ki 1-0-ra. Lehet azt mondani, hogy a csapat védekezésünk működik, mert kevés gólt kapunk a bajnokságban, a támadójátékunk is jó úton halad, mert az előző három mérkőzésen öt-öt, valamint kéz gólt szereztünk, de ezúttal megint be voltunk oltva gól ellen! Sokat gyakoroljuk a  támadásbefejezéseket, és már majdnem az „erősítést” is labdával végezzük, de sajnos úgy néz ki, ez is kevés. Sokszor mondják „- „Zsombi, te jól fejeltél, nem tudod őket megtanítani?”. Ha ilyen könnyű lenne, akkor Diósgyőrben öt gólt fejeltünk volna. Szerdán már lehet javítani, mert jön a következő mérkőzés.