Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 25. forduló

Diósgyőri VTK U12 - Debreceni VSC-DLA U12 1-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Dr. Vigh Tünde. 
Diósgyőri VTK U12: Tamás B. - Orbán M., Német Z., Tóth M., Kapitány D., Bárány N., Varga R., Gyüge M., J. Menougong. Csere: Teleki Z., Vigh V., Bárány K., Pelyhe Á., Sőregi N., Farkas A. Vezetőedző: Nyeste János. 
Debreceni VSC-DLA U12: Szilágyi Zs. - Kányássy G., Molnár O., Nagy B., Vatai N., Szabados P., Balázs P., Mester T., Habi F. Csere: Magyari L., Filep K., Fodor M., Czencz M., Vezetőedző: Tóth Ádám. 
Sárga lap: Czencz M. az 51. percben. 
Piros lap: Habi F. az 57. percben. 

Nyeste János: - Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk a Debrecen LA ellen, a bajnokság során mind a négy egymás elleni találkozó jól szolgálta a játékosaink fejlesztését. Nem kezdtük jól a mérkőzést, az ellenfelünk egy figyelmetlenség miatt gyorsan megszerezte a vezetést. Később próbáltunk egyre nagyobb nyomást gyakorolni az ellenfélre, a labdabirtoklási fölényünk megvolt, de a támadó harmadban nem hoztunk jó döntéseket

Tóth Ádám: - Jól kezdtük a találkozót, hamar megszereztük a vezetést, ebben a negyedben több lehetőségünk is volt, amik kimaradtak. A második negyed hullámzó volt, itt is, ott is akadtak lehetőségek. Majd a harmadik negyedben egy bizonytalanságunk után kiegyenlített a DVTK. Aztán olyan helyzetbe kerültünk, amibe még eddig soha, megkaptuk első piros lapunkat, ami új helyzetet teremtett. Innentől már inkább a DVTK birtokolta a labdát, de nem igazán tudtak helyzetet kialakítani. A meccs végén aztán nekünk is akadt két lehetőség, ami kimaradt, így maradt a döntetlen. Összességében kiegyenlített volt végig a találkozó, büszke vagyok a srácokra, hogy ilyen szervezetten és nagy szívvel tudtak focizni a kiállítás után is.