Országos U16-os Bajnokság, 
A csoport, 8. forduló - pótolt mérkőzés

Várda Labdarúgó Akadémia U16 - Diósgyőri VTK U16 2-1 (1-1)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 50 néző. Játékvezető: Csiszár Krisztián (Hetrovics Roland, Faragó Ferenc).
Várda Labdarúgó Akadémia U16: Sira B. - V. Mavrodi, M. Ostrovka, Kun Á., Barati L., H. Siksai, Kozma Zs., Molnár M., A. Rudyk, O. Borovskyi, A. Kancsij. Vezetőedző: Katona György. 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - Szakos B., Kiss L., Kuznyecov D., Jászberényi P., V. Khomenko, Tucsa Sz., B. Kovalov, Derzsényi Á., Kiss B., Zanócz Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 

Csere: Barati L. helyett D. Fedorov a 36., A. Rudyk helyett N. Koliada a 36., A. Kancsij helyett I. Priamov a 36., Derzsényi Á. helyett Miskolczi D. a 75., B. Kovalov helyett Kovács D. a 75., H. Siksai helyett Vass P. a 82., Szakos B. helyett Purzsa X. a 84., Molnár M. helyett Csáki G. a 90. percben. 
Sárga lap: M. Ostrovka a 25., Kozma Zs. a 30., Jászberényi P. a 40., V. Khomenko a 61., H. Siksai a 65., Szakos B. a 67., O. Borovskyi a 67., N. Koliada a 89. percben. 
Gólszerző: Kun Á. (1-0) a 13., Kuznyecov D. (1-1) a 32., M. Ostrovka (2-1) a 71. percben. 

Katona György: – Gyengén játszottunk, hiányzott a frissesség és a szenvedély egy pár játékosunkból. Talán két rövidebb időszakunk volt, ami elfogadható, az első tizenöt és az utolsó húaz perc. Igaz a mondás, hogy jó csapat gyenge játékkal is tud meccset nyerni. Gratulálok mindenkinek a három pont megszerzéséhez, nagyon örülök neki.

Icsó Zsolt: - A foci igazságtalan is tud lenni. Ezúttal velünk az volt. Mióta én vagyok ennek a korosztálynak az edzője ilyen tűzijátékot sehol nem rendeztünk. Rúgtunk három kapufát és számtalan nagyobbnak nagyobb helyzetet kihagytunk.  Teljes mértékben a mi akaratunk érvényesült, tengelyben folyamatosan létszámfölényben voltunk és remekül jutottunk el az ellenfél kapujáig. Csalódottak vagyunk, hogy egy ilyen mérkőzés után csak egy gólt szereztünk és vesztesen hagyjuk el a pályát. Nem szoktam foglalkozni a játékvezetővel, de nem csak mérkőzés befolyásoló tévedései voltak,  hanem  minden ok nélkül a játékot is széttördelte.

Fotó: kisvardafc.hu