Országos U15-üs Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 22. forduló

Diósgyőri VTK U15 - Puskás Akadémia FC U15 2-3 (2-1)

DVTK Edzőközpont, 40 néző. Játékvezető: Tóth II. Tibor (Mező Imre, Görzsony Péter). 
Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Zsilvölgyi Cs., Farkas R., Szabó M., Juhász K., Kis A., Varga I., Meggyesfalvi B., Feczesin K., Khier-Bek A., Gulácsi M. Vezetőedző: Kovács Ádám. 
Puskás Akadémia FC U15: Mohácsi D. - Balog K., Budai A., Dévényi Zs., Varga Zs., Gulyás K., Poór T., Pfajer I., Gecse N., Vata E., V. Gusti. Vezetőedző: Lednitzky András. 

Csere: Dényényi Zs. helyett Kőfalvi H. a 41., Poór T. helyett Balázs B. a 41., PfajerI. helyett D. Phan a 41., V. Gustei helyett Ratkai Á. a 41., Gulácsi M. helyett Bordás B. a 41., Gecse N. helyett Szűcs D. az 52. Gulyás K. helyett Sántha B. az 58., Farkas R. helyett Vinga Z. a 63., Meggyesfalvi B. helyett Nagy M. a 70., Juhász K. helyett Juhos Á. a 70., Khier Bek A. helyett Bári Z. a 70. percben. 
Sárga lap: Feczesin K. a 30., Balázs B. az 56. percben. 
Gólszerző: Kis A. (1-0) a 3., Budai A. (1-1) a 10., Varga I. (2-1) a 28., Vata E. (2-2) a 64., Varga Zs. (2-3) a 77. percben. 

Kovács Ádám: - Sajnos megint csak azt tudom mondani, hogy sajnálom a játékosokat. Ismét egy nagyon jó csapat ellen voltak partiban, jól fociztak. Remelem, a jövőben a tudatos és jó teljesítmény eredménnyel is fog párosulni, mert a csapat megérdemelné. Számomra a fejlődésük és a tudatosságuk is elegendő. Gratulálok a Puskás Akadémiának!

Lednitzky András: - A nagyon szimpatikus felfogásban játszó Diósgyőrrel találkoztunk, mindig örülünk, amikor a srácok a támadásban és a védekezésben is kezdeményező ellenféllel szemben gyűjthetnek tapasztalatokat – értékelt Lednitzky András vezetőedző. – Gratulálunk a fiúknak a győzelemhez, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első félidei játékunkkal nem lehetünk elégedettek.