A miskolci születésű csatár eddigi pályafutása során nevelőegyesülete csapataiban szerepelt, miközben rendszeres tagja volt az utánpótlás válogatottaknak. A felnőttek között 17 évesen debütált az akkor a szlovák Extraligában szereplő együttesben. Ezt követően egyre több lehetőséget kapott a klub felnőtt csapatában, a 2020/2021-es idényben 11 Extraliga mérkőzésen játszhatott, majd a következő két idényben fiatal kora ellenére komoly szerephez jutott az Erste Ligában. 87 bajnoki mérkőzésen képviselhette klubját az Erste Ligában, ezeken 36 pontot szerzett, a legutóbbi idény során pedig debütált a felnőtt válogatottban.

- Zsombi egyike azon fiatal játékosoknak, akik komoly lehetőséget kaptak a klubunktól. Fiatal kora ellenére sok jégideje volt a felnőtt csapatban, komoly egyéni képzést kapott és minden feltételt biztosítottunk a fejlődése érdekében. Szerettük volna, ha nálunk folytatja, ezért szerződést kínáltunk neki a következő évadra is. Ő úgy döntött, hogy ezt nem fogadja el és másik Erste Ligás csapatban kívánja folytatni pályafutását. Döntését tiszteletben tartva sok sikert kívánunk neki. – mondta Láda Balázs, a DVTK Jegesmedvék General Managere.

- 16 év után búcsúzom a nevelőegyesületemtől. Nehezen hoztam meg ezt a döntést, hiszen minden Miskolchoz köt, a családom a barátaim és a miskolci csapattársak. Azonban úgy éreztem, hogy karrierem szempontjából ez az észszerű lépés. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik gyerekkorom óta támogattak, az edzőimnek, a csapattársaimnak - köztük gyerekkori barátaimnak - és nem utolsó sorban a miskolci hokiszurkolóknak. Mindig is éreztem a szurkolók felém irányuló szeretetét, amit nem tudok nekik eléggé meghálálni. Remélem búcsúm nem végleges és egyszer még magamra húzhatom a piros-fehér mezt. Addig is nagyon sok síkert kívánok a DVTK Jegesmedvéknek! – nyilatkozta Galajda Zsombor.