U15-ös Országos Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 21. forduló

Illés Akadémia-Haladás U15 - Diósgyőri VTK U15 2-1 (1-0)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. Játékvezető: Tóth-Szatmáry Zétény (Tullner Áron, Varga Tibor).

Illés Akadémia U15: Németh Bence - Markó Martin, Bolla Áron, Meskó Márk, Molnár Levente, Söptei Bálint, Szele Máté, Szücs Péter, Klement Dávid, Sági Marcell, Niklas Krone. Vezetőedző: Fehér Zoltán.
Diósgyőri VTK U15: Tymofii Molokopieiev - Zsilvölgyi Csege, Farkas Ruben, Szabó Marcell, Juhász Kristóf, Kis Atilla, Varga István, Khier Bek Adam, Bordás Benedek, Gulácsi Márk, Lippai Attila. Vezetőedző: Kovács Ádám.

Csere: Lippai Attila helyett Vinga Zente, Szabó Marcell helyett Feczesin Kenéz és Szele Máté helyett Horváth Ármin mind a 41., Niklas Krone helyett Szilvási Ámos az 51., Gulácsi Márk helyett Nagy Milán a 64., Sági Marcell helyett Virág Ádám a 66., Khier Bek Adam helyett Juhos Ádám és Bordás Benedek helyett Bári Zalán a 72., Klement Dávid helyett Tóth Erik a 75. percben.
Sárga lap: Khier Bek Adam 70., Nagy Milán a 76. percben.
Gólszerző: Söptei Bálint (1-0) a 11., Kis Atilla (1-1) a 48., Meskó Márk (2-1) a 78. percben.

Németh Richárd: - Az első félidőben egy letámadásunk után egy szemfüles találattal szereztük meg a vezetést. Azt követően voltak olyan periódusok, amikor akár a második gólt is rá tudtuk volna rúgni, és akkor másképp nézett volna ki a folytatás. A második játékrész elején viszont a kapott gól benne volt a levegőben. Sajnos a védekezésünk nem volt olyan, mint amilyennek előzetesen megálmodtuk. Viszont ahhoz gratulálok a srácoknak, hogy 1–1 után mindent megtettek a győzelem kiharcolásának érdekében. Szerintem ennek az akaratnak köszönhető a siker. Dolgozunk tovább.

Kovács Ádám: - Két ellentétes félidőt játszottak a csapatok. Az első félidőben mi futballoztunk jobban, többet birtokoltuk a labdat és kontroll alatt tartottuk a meccset, mégis az Illes szerzett vezetést. A második játékrészben viszont az Illes játszott jobban, ennek ellenére sikerült egyenlítenünk, emellett egy órási helyzetet ki is hagytunk. Amíg ilyen ajándék gólokat adunk az ellenfeleinknek, addig nagyon megnehezítik a saját dolgunkat.

Fotó: Illés Akadémia