Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport 26. forduló.

Vasas Kubala Akadémia U14 - Diósgyőri VTK U14 3-1 (0-0)

Budapest, Vasas Sporttelep. Játékvezető: Mákos Dániel Attila (Petrák Máté, Horváth Balázs).
Vasas Kubala Akadémia U14: Nagy Márton - Hamdi Zsolt, Gajdos Cseke, Bene Patrik, Szabadi Ákos, Balogh Áron, Hirbik Zalán, Hegyes Gábor, Dudás Gergő, Balogh Kornél, Szabó Ferenc. Vezetőedző: Angyal Péter.
Diósgyőri VTK U14: Czigány Péter - Tóth Balázs, Krompaszki Gyula, Leonid Kravchenko, István Márk    , Radoš Gabrijel, Kristóf Zalán, Lupkovics Gergő, Hajdú Roland, Ónodi Márk, Berta Csanád. Vezetőedző: Takács Péter.

Csere: Tóth Balázs helyett Kelemen Zénó a 18., Gajdos Cseke helyett Timáry-Szalay Ábel, Hamdi Zsolt helyett Strebek Noel és Szabó Ferenc helyett Csaplár Máté mind a 41., Ónodi Márk helyett Bohdan Samsyka az 56., Nagy Márton László helyett Varga Bertalan, Bene Patrik helyett Sautner Péter a 62., Hirbik Zalán helyett Zsuffa Edvin, Balogh Kornél helyett Papp Benedek a 67., Radoš Gabrijel helyett Varga Hunor 71.,
Sárga lap: Radoš Gabrijel 42., Zsuffa Edvin a 70, Sautner Péter a 76., Dudás Gergő a 80.,
Gólszerző: Hirbik Zalán (1-0) a 44., Balogh Kornél (2-0) az 52., Kristóf Zalán (2-1) az 58., Dudás Gergő (3-1) a 64. percben.

Angyal Péter: -  Az első félidőben inkább a DVTK térfelén folyt a játék, de a szervezett védelmüket csak néhányszor tudtuk áttörni. Amikor sikerült mindig volt egy védő, vagy  a kapus, aki menteni tudott. Emellett egy-két veszélyes kontrával is meggyűlt a bajunk. A második félidőre mindent egy lapra tettünk fel, mert szerettük volna, ha a mezőnyfölényünk gòlokban is megmutatkozna. Szerencsére itt már jobban sáfárkodtunk a helyzetekkel. A Diósgyőr nagyon megnehezítette a dolgunkat. Külön dicséret illeti ellenfelünket, mert több fiatalabb játékos is helyt állt a mérkőzésen.

Takács Péter: - Baljós előjelekkel indultunk a mérkőzésre, mert a sok sérültünk és betegünk van. Emiatt szerkezetet váltottunk, ezúttal 4-3-3 helyett 3-5-2-vel kezdtük a találkozót. Aztán ez is gyorsan változott, Tóth Balázs korai sérülése miatt. Na, itt aztán volt minden. Ónodi Márk életébe most játszott először jobb hátvédet, Kelemen Zénó balhátvédet, de a fő attrakció Varga Hunor csatárként való bemutatkozása volt. A csapat kitette a szívét lelkét, jól reagáltak az extrém dolgokra, emiatt emelem kalapom előttük. Ugyanakkor őszintének kell lennem: ha nem véd ilyen jól Czigány Peti, akkor könnyen nagyobb arányú győzelmet is arathatott volna az ellenfelünk. Gratulálok a Vasasnak!

Fotó: Kanyó Zoltán