Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 26. forduló

Eger SE U13 - Diósgyőri VTK U13 2-4 (1-2)

Eger, Felsővárosi Sporttelep. Játékvezető: Panyi Kristóf.
Eger SE U13: Kovács Mátyás - Szemes Levente, Farkas Dániel, Kovács Áron, Bozó Zsombor, Bánka Olivér, Szabó Dávid, Hegedűs Keve, Nyolcas Bene. Csere: Lányi Csanád, Salga Benjámin, Molnár Balázs. Vezetőedző: Fükő Tibor.
Diósgyőri VTK U13: Varga Hunor - Puskás Zekő, Balogh Bende, Schön Benett, Juhász Hunor, Dmytro Dzobko, Artem Kharchenko, Tóth Bálint, Diemid Shalfieiev. Csere: Almási Ádám    , Kozma Bence, Martis Márk, Bialkó Zoltán, Ziadi Salim, Kelemen Zénó, Tahir Pashaiev, Szabó Bálint, Kiszely Maximilián. Vezetőedző: Tarnai Dániel.

Gólszerző: Schön Benett (0-1) a 10., Szabó Dávid (1-1) a 35., Szabó Bálint (1-2) a 40., Kovács Mátyás (2-2) a 63., Szabó Bálint (2-3) a 75., Szabó Bálint (2-4) a 80. percben.

Fükő Tibor: - Az elmúlt hetek sűrű programja ès a betegsègek szèpen megtizedeltèk a lètszàmunkat. Tudtuk, hogy a hét hiànyzót nehèz lesz pótolni, főleg úgy, hogy legtöbb ellenfelünk húsz percenkènt sort tud cserèlni. A fiúk minden tőlük telhetőt megtettek, voltak a meccsnek jó periódusai. Sajnos a vègère teljesen elfàradtunk, ezért vàrható volt, hogy egy blokkolàsnàl vagy beadàsnàl valaki el fog kèsni. Nagyon büszkèk vagyunk a fiúkra, mert ezen a találkozón mindent kiadtak magukból. 

Tarnai Dániel: - A héten már a második idegenbeli mérkőzésünk volt az egri, ahol ezúttal is törekedtünk a játékstílusunknak megfelelően futballozni. Végig mezőnyfölényben voltunk és a magas labdabirtoklási arány mellett számos helyzetet is kialakitottunk. Mégpedig úgy, hogy egyéni és csapattaktikai elemeket is alkalmaztunk. A mérkőzés képével és a játék fázisait tekintve elégedettek lehetünk, viszont a saját dolgunkat egy kicsit megnehezítettük azzal, hogy a helyzeteink töredékét tudtuk csak gólra válltani. Sajnos ezúttal a rest-defencünk a gyors támadókkal szemben nem volt kellően hatékony. Gratulálok a csapatnak!