- Számtalan szép emlékkel távozom Diósgyőrből, sok jó embert ismertem meg itt - kezdte Eppel Márton -, és nagyszerű idényt tudhatunk a hátunk mögött. A pályafutásom során ez volt az egyik legjobb öltöző, csak a Honvéd bajnokcsapatának a csapatszelleme hasonlítható hozzá.
Az első diósgyőri félévben sem a csapatnak, sem nekem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de boldog vagyok, mert ebben az idényben kőkemény munkával sikerült megszerezni a bajnoki címet, és feljutni az élvonalba. Majd' megszakadt a szívem, hogy az utolsó néhány fordulóban nem léphettem pályára műtétem miatt.
Köszönöm a szakmai stáb és az egészségügyi személyzet kiemelkedő munkáját! A DVTK, és az egész város, az egész régió megérdemli, hogy ismét az élvonalban szerepeljen a DVTK. Továbbra is nagyon szurkolok a Diósgyőrnek, és kívánom, hogy a következő bajnokságban is sikeresen szerepeljen a csapat, és sokszor teljen meg a DVTK Stadion! - fogalmazott búcsúzóul Eppel Márton.

Eppel Márton 2022 januárjában igazolt Diósgyőrbe. Az elmúlt másfél évben 46 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a DVTK címeres mezében és 7 gólt szerzett. Fontos tagja volt a DVTK Merkantil Bank Ligát megnyerő bajnokcsapatának.

Köszönjük, amit a diósgyőri labdarúgásért és a feljutásért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!