Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 12. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia U19 - Diósgyőri VTK U19 1-2 (0-1)

Szeged, SZVSE Sporttelep, Játékvezető: Polyák Attila Péter (Kiss László Attila, Katona György). 
Szeged-Csanád Grosics Akadémia U19: Zelman L. - Burai A., Bakó L., Lippai G., Berta M., Szekeres Á., Bácsi D., Berger M., M. Botic, Ilyés Á., Léwang H. Vezetőedző: Herczeg Gábor Kornél.
Diósgyőri VTK U19: Németh B. - Major M., Ferencsik S., Briz Cs., Kollár M., Paizs J., Sebestyén Á., Szőke Á., Kiss P., Deményi Z., Paksai R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: Berger M. helyett Simon M. a 46., Briz Cs. helyett Macsó M. a 46., Deményi Z. helyett Roha R. az 59., Szekeres Á. helyett Sándor M. a 60., Bácsi D. helyett Barna Á. a 60., Major M. helyett Bodnár B. a 68., M. Botic helyett Bencze B. a 75., Ilyés Á. helyett Dancsok D. a 75., Paizs J. helyett Pikó M. a 82. percben. 
Sárga lap: Ferencsik S. az 54., Pikó M. a 88., Bakó L. a 90+2., Kiss P. a 90+3. percben. 
Gólszerző: Paizs J. (0-1) a 29., Ilyés Á. (1-1) a 47., Kollár M. (1-2) a 87. percben. 

Zsivoczky Gyula: - A hosszú kaposvári utazást követően ismét sokat kellett buszoznunk, hogy pályára léphessünk. A nagy meleg ellenére a csapat remek hozzáállást mutatott, még akkor is, ha az első negyed órában nem találtuk a játék ritmusát. Ezután viszont domináns futballt mutattunk. A középpályán nagyon sok labdát szereztünk azokon a helyeken, amelyeket előre megbeszéltünk. Az átmeneteink jók, gyorsak voltak, viszont a boxon belüli befejezések hatékonysága ismét hagyott kívánnivalót maga után. Ezen a területen a jövőben sokat kell fejlődnünk, mert csak így lehetünk eredményesebbek. A játékfelépítéseinket a pálya rossz minősége akadályozta, de a fölényüknek Paizs József révén gólra is tudtuk váltani. A fordulás után kiegyenlítetté vált a mérkőzés, az ellenfelünk pedig kihasználta a frissességét. Veszélyes támadásokat vezettek, amit elsősorban a védekezésben mutatott hatékonyság, a kompaktság és Németh Barni remek védeiseinek köszönhetően sikerült hatástalanítani. Aztán mégis kaptunk egy elkerülhető gólt, de a csapat erejét és akaratosságát mutatja, hogy ezután is mindent elkövettünk a győzelem érdekében. A cseréknek köszönhetően frissebb lett a csapat, és egy pontos támadás végén, hosszú idő után Kollár Marci is betalált. A játék minőségére a meleg és a hosszú utazás rányomta a bélyegét, de így is meg tudtuk szerezni a három pontot.