Országos U16-os Bajnokság, 
A csoport, 1. forduló - pótolt mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - Várda Labdarúgó Akadémia U16  0-3 (0-2)

DVTK Stadion, Játékvezető: Kasza Dénes (Rozsnaki Gábor, Király Zoltán). 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - Szakos B., Kiss L., Kuznyecov D., Jászberényi P., V. Khomenko, Tucsa Sz., Vass L., Nagy B., Derzsényi Á., Zanócz Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt.
Várda Labdarúgó Akadémia U16: Sira B. - V. Mavrodi, M. Ostrovka, Kun Á., H. Siksai, Kozma Zs., Molnár M., N. Koliada, A. Rudyk, O. Borovskyi, A. Kancsij. Vezetőedző: Katona György.  

Csere: Vass L. helyett Miskolczi D. az 54., Szakos B. helyett B. Kovalov a 61., Jászberényi P. helyett Béres D. a 61., Kun Á. helyett I. Priamov a 68., A. Rudyk helyett D. Fedorov a 68., A. Kancsíj helyett Csengeri K. a 68., V. Khomenko helyett Purzsa X. a 69., Derzsényi Á. helyett Kovács D. a 69., H. Siksai helyett Kuzma I. a 80., N. Koliada helyett Vass P. a 84. percben. 
Sárga lap: M. Ostrovka a 39., Kiss L. a 42., Kun Á. a 43. percben. 
Gólszerző: Kun Á. (0-1) a 3., H. Siksai (0-2) a 44., I. Priamov (0-3) a 78. percben. 

Icsó Zsolt: - Az ellenfelünk teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot, a játék minden elemében felülmúlt minket. A bővebb szakmai értékelést most meghagyom az öltöző falain belül. Remélem ebből a kilencven percből sokat tudunk tanulni. Ebben a mezben egy dolog nem fordulhat elő, mégpedig az, hogy az akartunk nincs minden mérkőzésen a lehető legmagasabb szinten.

Katona György: - Feldobott minket a miliő, nem minden nap játszik utánpótlás csapat ekkora stadionban. A profi körülmények mellett profi hozzáállást tapasztalhattunk a játékosainkon, ennek is köszönhető a győzelmünk, ami teljesen megérdemelt. Végig kézben tartottuk a mérkőzést és nagyon egységesek voltunk. Gratulálok mindenkinek! A csapat ezzel a sikerrel búcsúzik Forrás Zoltán operatív igazgatótól és sok sikert kíván neki a következőkben!