Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 28. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC U13 - Diósgyőri VTK U13 0-7 (0-2)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep. Játékvezető: Fabu Marcell.
Nyíregyháza Spartacus FC U13: Ágoston Á. - Vasvári L., Anda Zs., Papp H., Villás V., Kalló M., Túróczi L., Palaga M., Tasnádi G. Csere: Sallai A., Ferenc Á., Czifra V., Varga V. Vezetőedző: Deme Attila. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Martis M., Balogh B., B. Samsyka, Schön B., Kiszely M., A. Kharchenko, Tóth B., D. Dzobko. Csere: Almási Á., Puskás Z., Bialkó Z., T. Pashaiev, Kelemen Z., Derzsényi Á., Kiszely N., Szabó B., D. Shalfieiev. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 

Gólszerző: Kiszely M. (0-1) a 9., Szabó B. (0-2) a 24., T. Pashaiev (0-3) az 59., Kelemen Z. (0-4) a 66., Schön B. (0-5) a 67., Szabó B. (0-6) a 72., Szabó B. (0-7) a 74. percben. 

Deme Attila: - A mérkőzés első három negyedében teljesen egyenrangú partnerei voltunk a Diósgyőri csapatnak, sőt talán még labdabirtoklási fölényben is játszottunk. Sajnos teljesen veszélytelenek voltunk kapura egész mérkőzésen, az utolsó 20 percre el is fáradtunk, így a végére nagy lett a különbség. Gratulálunk ellenfelünknek!

Tarnai Dániel: - Az utolsó bajnoki mérkőzésünket játszottuk le Nyíregyházán. Öröm számunkra, hogy hét gólt tudtunk szerezni, amiket támadásfelépítés, beadás vagy remek pressing után tudtunk elérni. Gratulálok a csapatnak és nem csak ehhez a mérkőzéshez, hanem az egész évhez mivel nehéz, de rendkívül jó és sikeres szezont tudhatunk magunk mögött. Sikert elsősorban a játékosok egyéni fejlődéseben mérjük, ami megmutatkozott abban is, hogy nyolc játékosunk is pàlyára lépett az U14-es kiemelt bajnokságban. Másodsorban, az általunk elképzelt játékstílus nemcsak a pályán látszott meg, de eredményességgel is párosult, hiszen a virtuális tabella első helyén sikerült végezni, megelőzve a DVSC és a Kisvárdai Labdarúgó Akadémiát. Harmadik szegmensként pedig szintén pozítivan tudjuk értékelni, hogy ebben a szezonban számos mérkőzést játszottunk már 10+1-es játékrendszerben is, ahol a játék fázisaiban azokat az alapelveket remekül át tudták vinni és alkalmazni a játékosok amiket napról-napra kértünk tőlük, kiegészítve néhány csapat taktikai elemmel is. Teljes képet nézve és ezt a három szegmenst figyelembe véve elégedettek lehetünk az elmúlt évvel és gratulálok a csapat minden tagjának illetve a stábnak, akik szintén hozzájárultak a játékosok fejlődéséhez. Ezzel viszont a szezonnak még nincs vége, mert a jövő héten Horvátországba utazunk egy nemzetközi tornára, ahol többek között a Dinamo Zagreb ellen is pályára lépünk.