Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 20. forduló - pótolt mérkőzés

Várda Labdarúgó Akadémia U13 - Diósgyőri VTK U13 3-2 (3-1)

Kisvárda, Várkerti Stadion, Játékvezető: Varga Sándor. 
Várda Labdarúgó Akadémia U13: Székely K. - Gyarmati Á., Y. Dovbak, Suba O., Helmeczi N., Szitnik D., Hadházi L., A. Tyschenko, D. Denysov. Csere: Licz D., I. Dovganych, Bakk R., Dzatalov M., Száraz A. Vezetőedző: Deák Béla. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Almási Á., D. Shalfieiev, Martis M., Bialkó Z., Schön B., Juhász H., A. Kharchenko, T. Pashaiev. Csere: Puskás Z., G. Rados, Balogh B., Kelemen Z., Derzsényi Á., Tóth B., Kiszely N., Szabó B. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 

Gólszerző: A. Kharchenko (0-1) a 8., Y. Dovbak (1-1) a 11., Szitnik D. (2-1) a 25., Y. Dovbak (3-1) a 36., A. Kharchenko (3-2) a 65. percben.

Deák Béla: - Hasonló mérkőzést játszottunk az elmúlt héten, most viszont mi kaptuk el jobban a kezdést, az első félidőben ennek köszönhetően két gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre. A második félidőben viszont az ellenfél többet birtokolta a labdát, amely a minőségi játékosainak, illetve annak is volt köszönhető, hogy tudatosan átadtuk nekik a területet. Az egygólos győzelmünk a kidolgozott helyzetek alapján teljesen megérdemelt és további pozitívum, hogy több játékosunk is hosszabb pihenő után újra a pályán lehetett. Természetesen hibáink is voltak, amelyek kijavításán fáradozunk, de nagyon sokat dolgoztak a srácok ezért a sikerért, gratulálok az egész csapatnak és a stábnak is.

Tarnai Dániel: - Játékvezető nélküli mérkőzésen 3-2-es hazai győzelem született.