Országos U12-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 28. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC U12 - Diósgyőri VTK U12 1-3 (1-2)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep, Játékvezető: Szikszai Sándor. 
Nyíregyháza Spartacus FC U12: Varga B. - Nagy L., Barta R., Balla B., Kosztyu L., Sallai M., Hanusi K., Sallai D., Jáger Á. Csere: Száfta M., Kenyeres D., Varga Á., Madura M., Nagy Zs. Vezetőedző: Babicz Tamás. 
Diósgyőri VTK U12: Tamás B. - Vigh V., Orbán M., Német Z., Tóth M., Kapitány D., Bárány N., Kapitány Z., Farkas D. Csere: Teleki Z., Tasnádi Zs., Schwak B., Bárány K., Szabó D., Pelyhe Á., Sőregi N., Gyüge M., J. Menougong. Vezetőedző: Nyeste János. 

Gólszerző: Kosztyu L. (1-0) a 17., Gyüge M. (1-1) a 34., Balla B. (1-2, öngól) a 38., Tóth M. (1-3) a 60. percben. 

Babicz Tamás: -  Ez a mérkőzés remekül szolgálta a gyerekek fejlődését. Utánpótlás szinten egy izgalmas, jó iramú találkozót láthattunk, sok átmenettel. Mindkét csapat törekedett a kombinatív játékra és a gyors támadásbefejezésre. Az elején fegyelmezetten visszazártunk és labdaszerzés után veszélyes támadásokat tudtunk vezetni, melyek közül az egyiket Kosztyú Lóránt egy ragyogó átlövéssel gólra váltott. A folytatásban nyomást gyakorolt ránk a DVTK és védelmi megingásainkat kihasználva javukra fordították a mérkőzést. Összességében nagy dicséretet érdemelnek a srácok a mai teljesítményükért.

Nyeste János: - Nagyon hasznos találkozót vívtunk a Nyíregyháza ellen. A hazai csapat az első negyedben egy szép távoli lövéssel megszerezte a vezetést, ezután még nagyobb erőfeszítést kellett tennünk a fordítás érdekében. A mérkőzés során végig a saját stílusunkat alkalmazva, jól felépített támadásainknak köszönhetően sikerült gólokat szerzeni és ezzel megfordítani az állást. Az ellenfelünk is minden dicséretet megérdemel mert a kontrái igazán veszélyesek voltak. Egy jó iramú kemény mérkőzés volt, nagyon sok párharccal. Külön szeretném kiemelni a több esetben is pályára lépő U11-es játékosainkat, akik minden egyes alkalommal nagyon jó játékkal mutatkoztak be az egy évvel idősebbek között. Több mint ötven mérkőzésen léptünk pályára, ezeken minden esetben kiemelkedő mentalitással szerepeltünk, több területen is komoly fejlődést mutattak a játékosaink. Ezzel az összecsapással véget ért a 2022/23-as bajnokság, köszönöm a stáb munkáját és gratulálok minden egyes játékosnak, akik a szezon során pályára léptek.