Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 13. forduló

Diósgyőr VTK U19 - MOL Fehérvár FC U19 2-0 (1-0)

DVTK Stadion, Játékvezető: Zsélyi Csaba (Kis Zsolt, Szűcs Martin László). 
Diósgyőri VTK U19: Dojcsák B. - Major M., Ferencsik S., Briz Cs., Homenszki R., Paizs J., Sebestyén Á., Kiss P., Bodnár B., Bedő D., Paksai R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
MOL Fehérvár FC U19: Balaskó I. - Gajdóczi K., Horváth K., Rétfalvi Zs., Berencz K., Kugler K., Balogh M., F. Futsek, Kecskés M., Gulyás A., Bedics T. Vezetőedző: Vajda Géza Gusztáv. 

Csere: Horváth K. helyett Ódor M. a 46., Gulyás A. helyett Bertók D. a 46., Rétfalvi Zs. helyett Kiss Á. az 59., F. Futsek helyett Kiss M. az 59., Bedő D. helyett Roha R. a 60., Briz Cs. helyett Bathó T. a 64., Kugler K. helyett Németh P. a 73., Paizs J. helyett Molnár Á. a 78., Sebestyén Á. helyett Deményi Z. a 78. percben. 
Sárga lap: Horváth K. a 43., Kugler  K. az 52., Homenszki R. az 59., Sebestyén Á. a 68., Paizs J. a 74., Bedics T. a 86., Bathó T. a 89. percben. 
Gólszerző: Briz Cs. (1-0) a 32., Homenszki R. (2-0) az 50. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Ez egy különleges mérkőzés volt számunkra, mert bent játszhattunk a DVTK gyönyörű stadionjában. Nagyon jól sikerült a mentális felkészülés, az első percektől kezdve fel volt pörögve a társaság. A játékosaink úgy érezhették magukat, mint a profi futballisták, amit nagyon élveztek. Az első tíz perc után megtaláltuk a játékunkat, átvettük az irányítást, de mindkét fél nagy elánnal küzdött, a kapuk folyamatosan veszélyben forogtak. Egy mélységi üresbe futás után, Briz Csongor révén megszereztük a vezetést, amit Dojcsák Bence kiváló védéseinek köszönhetően a szünetig meg is tartottunk. A fordulás után egy kombinatív támadást Homenszki Ronaldó használt ki, nagyon okos gólt szerzett. Ezután kiegyenlített volt a mérkőzés, de második találatunk eldöntötte a három pont sorsát. Mindkét csapat nyíltan, gólratörően futballozott, a játékosok belementek a határozottságba és a keménységbe. A szervezett játékunknak és a kompaktságunknak köszönhetően megérdemelten nyertünk meg ezt a találkozót. Az egész csapatot kiemelném, mert mentálisan mindenki a maximumot nyújtotta. Sok fiatallal, U17-es játékossal álltunk ki. Büszkeséggel tölt el, hogy a DVTK Stadionban győzelemmel jöhettünk le a pályáról.  Gratulálok a stábnak és a csapatnak, sok sikert a Fehérvárnak. 

Vajda Gusztáv: -  Nem tudtuk megismételni a hazai mérkőzésen nyújtott teljesítményünket,így a Diósgyőr megérdemelten nyert, amihez gratulálok!