Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 27. forduló

Diósgyőri VTK U14 - MTK Budapest U14 0-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Ebergényi Zoltán (Porcs Patrik, Ács Koppány). 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Juhász H., Krompaszki Gy., István M., G. Rados, Kristóf Z., Lupkovics G., Hajdú R., L. Kravchenko, Meggyesfalvi B., Berta Cs. Megbízott edző: dr. Molnár Krisztián. 
MTK Budapest U14: Soltész Á. - V. Uzlov, Kristófik D., Járó M., Zsitnai M., Puruczki Á., Gombás L., Makrai Cs., Molnár M., Dobrai B., A. Deidda. Vezetőedző: Milkó Dávid. 

Csere: L. Kravchenko helyett Kelemen Z. a 40., Kristófik D. helyett Krikkay G. a 40., Zsitnai M. helyett Fodor B. a 40., Puruczki Á. helyett Doroszlay B. a 40., Molnár M. helyett Hóbos A. a 40., Juhász H. helyett Martis M. az 53., István M. helyett T. Pashaiev az 53., Lupkovics G. helyett Ónodi M. az 56. percben. 
Sárga lap: Gombás L. a 35., Krompaszki Gy. a 68. percben. 
Gólszerző: Dobrai B. (0-1) a 17. percben. 

dr. Molnár Krisztián: - Az MTK az egyik legtudatosabb, legjobb játékosokból álló csapat a bajnokságban. Ennek megfelelően tudtuk, hogy mire számíthatunk. Arra készültünk, hogy keveset lesz nálunk a labda, ennek megfelelően a héten a labda elleni játékunkra fektettünk nagyobb hangsúlyt. Törekedtünk a mérkőzés egészében szervezetten védekezni, a mélységi passzsávokat, opciókat zárni, amely többé-kevésbé sikerült is. Többé, azért mert a labdaszerzések utáni átmenetekből be tudtunk kerülni az ellenfél védővonalai mögé. Kevésbé pedig azért, mert az ellenfél játékosai számos esetben jól vették fel a sorok között a labdát, majd ezt követően meg tudtak bontani minket a széleken. Amikor volt rá lehetőség, szerettük volna birtokolni is a labdát, labdakihozatalokban több variacióval készültünk, azt gondolom azok jól működtek. Nem tudtunk azonban labdát birtokolni olyan minőségben mint ahogyan azt a stílusunkból, felfogásunkból fakadóan szeretnénk. A mérkőzés egészét tekintve számos helyzetet alakítottunk ki, melyekből egyet sem sikerült sajnos gólra váltani. Összességében reális eredmény született, a játék képet nézve alakulhatott volna számunkra negatívabban is a mérkőzés eredménye. Köszönjük a játékosok egész éves hozzáállását. 

Fotó: Balla Miklós