A DVTK és a DVTK-Vénusz együttműködése alapján az U15-ös csapat gerincét a DVTK Labdarúgó Akadémián sportoló lányok alkották, akik az évad jelentős részében nagypályás edzéseken vettek részt. Volodymyr Kolok a futsal elemek megtanításával egészítette ki a hölgyek edzésmunkáját. 

Az országos bajnokságban két csoportban (Kelet és Nyugat) hat-hat csapattal folyt a küzdelem. A DVTK-Vénusz Keleten a Gyulával harcolt a táblázat első helyéért, amit végül nagy küzdelemben, idegenbeli győzelemmel sikerült megszerezni. A lányok nagyon tetszetősen és egyben eredményesen játszottak, amit az is mutat, hogy a góllövő listát 59 találattal Szilvási Nelli nyerte meg, Magyar Hanna pedig 32 góllal a lista második helyén zárt. 

Az alapszakaszt követően jöhetett a nagydöntő, amelyben a DVTK-Vénusz LU15 ellenfele az Astra volt. Az oda-visszavágós párharc első felvonását az üllőiek nyerték meg 3-0-ra, mivel Volodymyr Kolok lányai ezen a napon erősen tartalékosan tudtak kiállni. A miskolci visszavágón azonban már a teljes keret rendelkezésre állt. A teljesítmény is jobb volt a DVTK-Vénusz részéről, hiszen 3-1-es győzelmet aratott a csapat. Az összesítés szempontjából azonban ez is kevésnek  bizonyult, a bajnoki címet az Astra szerezte meg. 

- Nem sok hiányzott a hatalmas bravúrhoz, de így is büszke vagyok a lányokra - értékelte az egész éves teljesítményt Juhász Viktor, szakosztályvezető. - A bajnokság folyamán egységes csapatként dolgoztak együtt és bebizonyították, hogy korosztályuk legjobbjai közé tartoznak. Gratulálok a teljesítményükhöz. Köszönet és gratuláció illeti a DVTK Akadémia vezetését és edzőit, hogy támogatták és segítették a lányok futsalban történő versenyeztetését és szakmai fejlődését. 

Országos LU15-ös Futsal Bajnokság, döntő

ASTRA HFC-ÜLLŐ - DVTK-Vénusz 3-0 (1-0)

Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok, Játékvezető: Laczkó Zoltán (Kollár Valentina, Posztl Krisztina).
DVTK-Vénusz: Galambvári Olívia, Mezőssy Mira Mónika, Magyar Hanna Boglárka, Boda Noémi, Képes Kamilla. Csere: Váradi Tímea Panna, Csikós Elizabet, Nagy Enikő Orsolya. Vezetőedző: Kolok Volodymyr.
ASTRA HFC-ÜLLŐ: Szabó Anna Erzsébet, Sajó Hanna Dóra, Marek Réka Blanka, Barna Gabriella Franciska, Szuja Anna. Csere: Fésűs Janka, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra Ágnes, Horváth Helga, Hollósi Tünde Júlia, Horváth Amira. Vezetőedző: Király Bianka
Gólszerző: Marek Réka Blanka (1-0) a 4; Hollósi Tünde Július (2-0) a 24. és Balla Fanni (3-0) a 26. percben.

DVTK-Vénusz - ASTRA HFC-ÜLLŐ 3-1 (2-1)

Miskolc, Miskolci Városi Sportcsarnok, Játékvezető: Szabóné Katona Brigitta.
(Petróczy Attila, Sántha Péter).
DVTK-Vénusz: Galambvári Olívia, Magyar Hanna Boglárka, Szilvási Nelli, Képes Kamilla, Mezőssy Mira Mónika. Csere: Ádám Hanna, Boda Noémi, Váradi Tímea Panna, Stumpf Boglárka, Farkas Napsugár, Nagy Enikő Orsolya, Plopp Gréta. Vezetőedző: Kolok Volodymyr.
ASTRA HFC-ÜLLŐ: Szabó Anna Erzsébet, Sajó Hanna Dóra, Marek Réka Blanka, Barna Gabriella Franciska, Szuja Anna. Csere: Horváth Amira, Fésűs Janka, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra Ágnes, Hollósi Tünde Júlia.
Vezetőedző: Király Bianka
Góllövők: Szilvási Nelli (1-0) a 2; Balla Fanni (1-1) a 10; Mezőssy Mira Mónika (2-1) a 16. és Szilvási Nelli (3-1) a 33. percben.