Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 10. forduló - pótolt mérkőzés

Diósgyőri VTK U19 - Várda Labdarúgó Akadémia U19 0-0 

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Kis Zsolt (Gyetvai Béla, Szűcs Martin László). 
Diósgyőri VTK U19: Székely M. - Major M., Ferencsik S., Briz Cs., Homenszki R., Kuznyecov D., Roha R., Kiss P., Bodnár B., Bedő D., Paksai R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Várda Labdarúgó Akadémia U19: I. Popovych - A. Kozachuk, B. Ostroushko, Jene G., Puporka D., M. Babych, O. Bilous, K. Syorta, N. Ponomarenko, Tenkács P., Ésik Á. Vezetőedző: Csernyijenko Ruszlan. 

Csere: B. Ostroushko helyett Bokor M. a 46., N. Ponomarenko helyett M. Zyzych a 46., Major M. helyett Sebestyén Á. a 62., Kuznyecov D. helyett Molnár Á. a 62., Bedő D. helyett Deményi Z. a 62., Ésik Á. helyett M. Babják a 66., Puporka D. helyett Scsadej L. a 78., Briz Cs. helyett A. Nikohosian a 80., Roha R. helyett Bathó T. a 80. percben. 
Sárga lap: Major M. a 36., Puporka D. a 76., Molnár Á. a 90. percben. 

Zsivoczky Gyula: - A Kisvárdában több olyan játékos lépett pályára, akik egyébként tagjai az NB III.-as keretnek. Nálunk már a pihenőjüket töltik a tartalékhoz tartozó fiatalok, de így is nagyszerűen helytálltunk. Gyors, dinamikus ellenféllel találkoztunk, akik egyszerű futballt játszottak. Rengeteg mélységi indítást és párharcot alkalmaztak. Az első játékrész teljesen kiegyenlített volt, a labdaszerzések és a gyors átmenetek révén voltak lehetőségeink a vezetés megszerzésére. Visszatérő probléma viszont, hogy a boxon belül a befejezéseknél rossz döntéseket hozunk. Ezúttal is így történt. A fordulás után a Várda nem változtatott a játékstílusán, mi viszont igyekeztünk a DVTK-ra jellemző játéképítésre koncentrálni. Így egy olyan meccs alakult ki, amelyet mindkét csapat megnyerhette volna. Az akarati tényezők és a mentális hozzáállás ismét rendben volt, azt viszont érezni lehetett, hogy a szezon végén már nagyon fáradtak a játékosok. A szívük azonban a helyén volt, így elfogadható, jó eredményt értünk el. Még egy feladatunk van ebben a szezonban. Szombaton Békéscsabán szeretnénk győzelemmel zárni az évet, és elfoglalni azt a pozíciót, ami a sok nehézséget megélt bajnokságban kitűztünk magunk elé. 

Csernyijenko Ruszlan: - Küzdelmes mérkőzést játszottunk. Az első félidőben nehezen alakítottunk ki helyzeteket, nem tudtuk feltörni a Diósgyőr védelmet. Szünet után már sok lehetőséget teremtettünk, négy ziccerből sem sikerült betalálni. Kihagytuk a kihagyhatatlant is, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.